Kuvaus

Inspiroivia luentoja, monipuolisia näytteilleasettajia, hoitoja ja ravitsemusta

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja henkisen kasvun tapahtuma tarjoaa inspiroivia ja energisoivia luentoja mielenkiintoisilta luennoitsijoilta sekä runsaasti erilaisia hyvinvointialan näytteilleasettajia. Luennot antavat keinoja oman elämän laadun parantamiseen ja hyvinvoinnin kohottamiseen. Kerää parhaat vinkit hyvään oloon uniikissa tehdasmiljöössä järjestettäviltä voimaannuttavilta messuilta!

Messuohjelma

Luennot

Klo 11 Ikäihmisten kotona asumisen mahdollistaminen teknologian turvin

Pasi Nurmela, CEO

Klo 12 Ravinnon voima

Miia Inkeroinen, MMM, FL Ravintoterapeutti

Mikä tahansa kehon oire, kuten suolistovaivat, väsymys, kivut tai ylipaino ovat merkkejä siitä, että kehon tasapaino on järkkynyt.

Terveys ja hyvinvointi koostuu monesta eri asiasta ja ravinto on ehdottomasti yksi tärkeimmistä tekijöistä niin fyysiselle kuin psyykkisellekin hyvinvoinnille. Pitkällä tähtäimellä hyvää terveyttä ei ole mahdollista saavuttaa ilman terveellistä ruokavaliota.
Moni elää epämääräisen huonon olon kanssa saamatta apua ja ymmärtämättä mistä oireet voivat johtua. Ravinnon voima on valtava, niin hyvässä kuin pahassa. Tule kuulolle, miten valjastamme Ravinnon positiiviset voimat liikkeelle!

Ravitsemushoidot sopii kaikille, jotka haluavat ennaltaehkäistä sairauksia tai palauttaa jo menetettyä terveyttään sekä parantaa arjessa jaksamistaan.

Klo 13 Elonkaaren ihmeelliset koukerot

Seija Laukkanen, selvänäkijä

Synnymme kerta kerran jälkeen elämään erinäköisinä ihmisinä. Jokaisessa elämässä on tarkoitus kasvaa henkisesti ylöspäin. Kehitymme lapsisielusta aikuiseksi sieluksi ja lopulta vanhaksi sieluksi satojen elämien aikana. Jokainen on aloittanut ensimmäisestä lapsielämästä, suurin henkinen opettajakin. Mitä tapahtuu kehityksen aikana? Mitä jos henkisesti vanha sielu syntyy lapsisieluvanhemmille? Tai toisinpäin? Henkisen tason vaihtumisen lähestyessä elämä yleensä mutkistuu. Miten silloin selvitään eteenpäin?

Klo 14 Elämänhallinta uudessa ajassa

Veli Martin Keitel, kouluttaja, musiikkipedagogi, kirjailija

Kuinka ylläpitää ja kehittää fyysistä ja psyykkistä terveyttä ja vapautua traumoista ja peloista – luonnonmukaisesti ja ilman kalliita hoitoja ja kursseja? Veli Martin kertoo terveyden ja hyvinvoinnin luonnollisista peruspilareista, pohjautuen neljän elementin periaatteeseen: Maa-vesi-ilma-tuli. Esitelmässä puhutaan myös sisäisen lapsen kohtaamisesta, äiti- ja isäsuhteen merkityksestä ja oman tietoisuuden kehittämisestä.
Musiikkipedagogi Veli Martin Keitel on toiminut aktiivisesti luennoitsijana henkisen kasvun ja rajatiedon tilaisuuksissa vuodesta 1997 lähtien. Hän on kirjoittanut kirjan Puhuvan Puun Lapset, jossa hän tutkailee ihmiskunnan historiaa ja ihmisen elämän tarkoitusta Elämänpuu-filosofian pohjalta sekä selvittää sydäntietoisuuden merkitystä nykyajassa. Hän on kärsinyt bipolaarisesta mielialahäiriöstä varhaislapsuudesta asti, mutta v. 2005 lähtien täysin vapautunut hoidon ja lääkkeiden tarpeesta. V. 2012 hän vapautui myös hengitystiesairauksista.

Klo 15 Energiahoidon vaikutukset

Seija Laukkanen, selvänäkijä

Sinäkin voit energisoida läheisiäsi ja itseäsi. Miten tunnistat sairausenergiat, miten kehonpuhdistus tehdään sekä miten ylläpidetään terveyttä? Tutkimme omaa ja toisten kehoa. Näitä oppeja voit käyttää myös eläintenhoidossa.

Klo 16 Turvallisuuden tunnetta ja tilojen käytettävyyttä teknologian turvin

Pasi Nurmela, CEO

Klo 10.15-17.15 Hetki itselle

Terhi Leino, NLP Master Practitioner

Terhi Leino kertoo kuinka mielikuviemme voima on luontaisen kuvittelukykymme tietoista käyttöä. Hänen johdollaan tehdään merkityksellinen ja voimaannuttava mielikuvamatka tunnin väliajoin klo 10.15 alkaen aina 17.15 asti ja avaudutaan unelmille sekä kohotetaan energioita.

Klo 11-15 Venyttelytuokiot

Minna Kajarinne

Liikunnanohjaajaopiskelija Minna Kajarinne ohjaa musiikillisia 10 minuutin venyttelytuokioita tasatunnein klo 11-15.

Klo 15.30-15.45 Äänimatka – Sound Healing 

Tule kokemaan intuitiivisesti kanavoitu äänimatka rummuin ja voimaäänin toteutettuna. Matka muodostuu  jokaiselle ryhmälle ja osallistujalle omanlaiseksi. Osallistujana voit kokea yhteisen hetkemme rentoutena, oivaltana, puhdistavana, tasapainottavana, parantavana ja maadoittavana. Matkaoppainasi toimivat Louhen Sydän ja Valkoinen Korppi. Lämpimästi tervetuloa. (kesto 15 min.)

Näytteilleasettajat

Jalka-ja luontaishoitola Arja-Elina Kuusisto

Jalkahoitotuotteita ja kiristämättömiä sukkia, Footbic kuntoutusohjelmia ja Arctic Nutritionin villiravintoon pohjautuvia tuotteita.

www.arjaelina.fi

Selvänäkijä Seija Laukkanen

Selvänäkö messutulkintoja ilman ajanvarausta non stoppina 5 min – 7 €. Myytävänä heilureita, rumpuja, koruja, voimatauluja.

Seija Laukkanen pitää selvänäkökulkintoja myös sunnuntaina 3.10. klo 10-18 Eräjärven Eerolassa Orivedellä, Eerolanmutka 12, 35220 Eräjärvi, Orivesi. Varaa aika: Lähetä textari EEROLA numeroon 045-107 3307 (soitan sinulle takaisin) Hinta: 30min-40€, 60min-80€. Myytävänä heilureita, rumpuja, koruja, voimatauluja.

www.seijalaukkanen.fi

Valkoinen Korppi – Anna Poikola

Kvanttihypnoosi, energia- ja äänihoidot sekä tietoisuusvalmennus (luonnon viisauteen, hyväksymis-ja omistautumisterapiaan ja läsnäolo-ja tunnetaitoihin perustuen)
0400244017

Louhen Sydän – Arja Ottman

Löydä sisältäsi Louhen Voima ja Sydämesi Viisaus. Apukeinoinasi siihen voivat toimia kvanttihypnoosi, energiahoidot, äänimatkat tai piirissä jakaminen.
040 8612122 

Päivi Konttinen

Young Livingin eteeriset öljyt ja luonnonmukaiset tuotteet, jotka tuovat hyvinvointia elämään. Tervetuloa tutustumaan!

Armi Aktiivituoli

Se mukava seniorituoli, joka auttaa ylös ja pitää sinut kunnossa!
Armi Aktiivituoli on ainutlaatuinen ergonomiatuoli ja nousuaputuoli, joka auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen tai esimerkiksi nivelrikosta kärsivän henkilön jalkeille, ja ehkäisee tuki- ja liikuntaelin vaivoja.
Tervetuloa tutustumaan! Näytillä myös uutuuksia!

Juupajoen kappeliseurakunta

Kirjailija ja kouluttaja Veli Martin Keitel

Riina Alén – Lähellä taivasta

Selvänäkijä, enkelitulkitsija, meedio sekä henkiparantaja Riina Alénin tulkintoja ja hoitoja. Voit varata ajan jo etukäteen sähköpostilla: riina.alen@lahellataivasta.fi tai numerosta: 044–9878040. Tulkinnat, enkelinkosketushoidot, kaukoparannushoidot, enkeli–illat ja sieluntaulut.

www.lahellataivasta.fi

Sillä Siisti Marjo Oy/Kuntokeskus Kuntokuume Oy

Oriveden seudun sydänyhdistys

Mari Lehtinen

Jalkojenhoidon opiskelija (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto) Mari Lehtinen ohjaa virkistävää jalkateräjumppaa 10.30, 12.30, 14.30 ja 16.30. Kesto noin 10 min. Tutkitaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen kenkiensä ja sukkiensa sopivuutta. Tehdään jalasta ääriviivapiirros eli kenkäresepti, joka kannattaa ottaa kenkäostoksille mukaan. Vinkkejä kenkien ja sukkien ostoon.

Mirva Vilokkinen

15 minuutin tulkintoja, 20€ (norm. 25€).

Mirva Vilokkinen on Tarot-tulkitsija ja hän on viettänyt koko lapsuus ajan henkimaailman parissa uskoen ja luottaen omaan tehtäväänsä. Mirva on tutkinut tarotkorttien maailmaa jo 20 vuoden ajan ja saanut korteista todellisen ystävän ja sielunkumppanin.

 ”Tarot-tulkinta auttaa Sinua vahvistamaan omaa intuitiotasi, kuuntelemaan sydämesi ääntä sekä selkeyttämään ajatuksiasi. Katson Tarot-kortteja aina rakkauden ja positiivisuuden kautta ja autan Sinua saamaan sisäisen äänesi kuuluviin. 

Tarot-korttien avulla opit itsetuntemustasi sekä pääsemään syvälle ajatuksiisi ja rakkauden lähteeseesi luottaen ja rakastan itseäsi.”

Hengitys-yhdistys

Reumayhdistys

Miia Inkeroinen

FL Ravintoterapeutti Miia Inkeroinen esittelee FitLine -ravintolisätuotteita ja ravitsemushoitoja.

Seniortek, Pasi Nurmela

Seniortekin palvelut lisäävät turvallisuuden tunnetta ja tilojen käytettävyyttä teknologian avulla. Palvelut mahdollistavat ikäihmisen kotona asumisen teknologian turvin.

SOTE-osuuskunta Pirkanmaa

Parasta palvelua Pirkanmaalla. Osuuskunnan kotiin tuotavat palvelut tukevat ja auttavat kaikissa arjen asioissa.

NLP Master Practitioner Terhi Leino

NLP valmennukset, Zinzino -hyvinvointituotteet, matala-asteisen tulehduksen paljastava testi, matala-asteista tulehdusta estävä laadukas omega -tuote, immuunipuolustusta parantavat ravintolisät, painonhallintaan ja urheilijan energiatasoa ylläpitävä Leanshake ja ihonhoitoseerumi.

Jasmin Jämsénin runokirjat

Runoilija Jasmin Jämsén esittelee syvällistä ja elämänfilosofista runokirjaansa.

Kahvila Singeristä hyvän olon ruokia ja messulounasta

Messupaikassa on Kahvila Singer, josta saa suolaisia ja makeita herkkuja, smoothieita sekä hyvän olon ruokia.

Messulounas

Palsternakkasosekeittoa (G, L)

Auringonkukan siemeniä ja krutonkeja

TAI

Linssikeittoa (VEG, M, G)

Leipälajitelma

Punajuurihummusta (L, G,VEG, M)

Kahvi/Haudutettu tee

8,90 €

Näytteilleasettajaksi?

Onko sinulla jokin ihana tuote tai palvelu, jonka haluaisit ehdotomasti tuoda hyvinvoinnista kiinnostuneiden tietoisuuteen?

Voit ilmoittautua näytteilleasettajaksi varaamalla pöytäpaikan (50€+alv) tai paikan hoitojen/palvelujen myyntiä varten (80€+alv). Molemmat näytteilleasettajapaketit sisältävät näkyvyyden messujärjestäjän kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Pöytä- ja paikkavaraukset sekä tiedustelut 040 515 3362/info@walleniuksenwapriikki.fi/Yhteydenottolomake.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Näin pääset messuille

Messupaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Juupajoella, kantatie 58:n varrella. Pääset perille suoraan junalla, sillä juna tuo aivan viereen! Messupaikalle on myös bussiyhteys. Katso tästä kuinka pääset paikalle autolla.

Osoite: Walleniuksen Wapriikki, Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Oriveden Taksi Oy tarjoaa messualennuksen -20% messupäivän 2.10. messuliikenteestä mainitsemalla Walleniuksen Wapriikin messutarjouksesta kuljettajalle. Taksitilaukset p. 0600 301515.

Liput

Messulippu sisältää kaikki luennot, pääsyn messualueelle, ohjatun meditaation ja venyttelytuokion sekä äänimatkan.

Aikuiset 10€

Eläkeläiset ja opiskelijat 5€

Alle 16 v. veloituksetta

Tapahtumassa noudatetaan voimassaolevia koronarajoituksia. Suuret tilat mahdollistavat turvallisen elämyksen.

Walleniuksen Wapriikki järjestää tapahtuman yhteistyössä SOTE-osuuskunta Pirkanmaan kanssa.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje