Kuvaus

Inspiroivia luentoja, monipuolisia näytteilleasettajia, hoitoja ja ravitsemusta

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja henkisen kasvun tapahtuma tarjoaa inspiroivia ja energisoivia luentoja mielenkiintoisilta luennoitsijoilta sekä runsaasti erilaisia hyvinvointialan näytteilleasettajia. Luennot antavat keinoja oman elämän laadun parantamiseen ja hyvinvoinnin kohottamiseen. Kerää parhaat vinkit hyvään oloon uniikissa tehdasmiljöössä järjestettäviltä voimaannuttavilta messuilta!

Messuohjelma

Luennot

Ravinnon voima

Miia Inkeroinen, MMM, FL Ravintoterapeutti

Mikä tahansa kehon oire, kuten suolistovaivat, väsymys, kivut tai ylipaino ovat merkkejä siitä, että kehon tasapaino on järkkynyt.

Terveys ja hyvinvointi koostuu monesta eri asiasta ja ravinto on ehdottomasti yksi tärkeimmistä tekijöistä niin fyysiselle kuin psyykkisellekin hyvinvoinnille. Pitkällä tähtäimellä hyvää terveyttä ei ole mahdollista saavuttaa ilman terveellistä ruokavaliota.
Moni elää epämääräisen huonon olon kanssa saamatta apua ja ymmärtämättä mistä oireet voivat johtua. Ravinnon voima on valtava, niin hyvässä kuin pahassa. Tule kuulolle, miten valjastamme Ravinnon positiiviset voimat liikkeelle!

Ravitsemushoidot sopii kaikille, jotka haluavat ennaltaehkäistä sairauksia tai palauttaa jo menetettyä terveyttään sekä parantaa arjessa jaksamistaan.

Elonkaaren ihmeelliset koukerot

Seija Laukkanen, selvänäkijä

Synnymme kerta kerran jälkeen elämään erinäköisinä ihmisinä. Jokaisessa elämässä on tarkoitus kasvaa henkisesti ylöspäin. Kehitymme lapsisielusta aikuiseksi sieluksi ja lopulta vanhaksi sieluksi satojen elämien aikana. Jokainen on aloittanut ensimmäisestä lapsielämästä, suurin henkinen opettajakin. Mitä tapahtuu kehityksen aikana? Mitä jos henkisesti vanha sielu syntyy lapsisieluvanhemmille? Tai toisinpäin? Henkisen tason vaihtumisen lähestyessä elämä yleensä mutkistuu. Miten silloin selvitään eteenpäin?

Energiahoidon vaikutukset

Seija Laukkanen, selvänäkijä

Sinäkin voit energisoida läheisiäsi ja itseäsi. Miten tunnistat sairausenergiat, miten kehonpuhdistus tehdään sekä miten ylläpidetään terveyttä? Tutkimme omaa ja toisten kehoa. Näitä oppeja voit käyttää myös eläintenhoidossa.

Elämänhallinta uudessa ajassa

Veli Martin Keitel, kouluttaja, musiikkipedagogi, kirjailija

Kuinka ylläpitää ja kehittää fyysistä ja psyykkistä terveyttä ja vapautua traumoista ja peloista – luonnonmukaisesti ja ilman kalliita hoitoja ja kursseja? Veli Martin kertoo terveyden ja hyvinvoinnin luonnollisista peruspilareista, pohjautuen neljän elementin periaatteeseen: Maa-vesi-ilma-tuli. Esitelmässä puhutaan myös sisäisen lapsen kohtaamisesta, äiti- ja isäsuhteen merkityksestä ja oman tietoisuuden kehittämisestä.
Musiikkipedagogi Veli Martin Keitel on toiminut aktiivisesti luennoitsijana henkisen kasvun ja rajatiedon tilaisuuksissa vuodesta 1997 lähtien. Hän on kirjoittanut kirjan Puhuvan Puun Lapset, jossa hän tutkailee ihmiskunnan historiaa ja ihmisen elämän tarkoitusta Elämänpuu-filosofian pohjalta sekä selvittää sydäntietoisuuden merkitystä nykyajassa. Hän on kärsinyt bipolaarisesta mielialahäiriöstä varhaislapsuudesta asti, mutta v. 2005 lähtien täysin vapautunut hoidon ja lääkkeiden tarpeesta. V. 2012 hän vapautui myös hengitystiesairauksista.

Hetki itselle

Terhi Leino, NLP Master Practitioner

Terhi Leino kertoo kuinka mielikuviemme voima on luontaisen kuvittelukykymme tietoista käyttöä. Hänen johdollaan tehdään merkityksellinen ja voimaannuttava mielikuvamatka tunnin väliajoin klo 10.15 alkaen aina 17.15 asti ja avaudutaan unelmille sekä kohotetaan energioita.

Ikäihmisten kotona asumisen mahdollistaminen teknologian turvin

Pasi Nurmela, CEO

Turvallisuuden tunnetta ja tilojen käytettävyyttä teknologian turvin

Pasi Nurmela, CEO

Muu messuohjelma ja näytteilleasettajat julkaistaan pian.

Messupaikassa on Kahvila Singer, josta saa suolaisia ja makeita herkkuja, smoothieita sekä hyvän olon ruokia.

Näytteilleasettajaksi?

Onko sinulla jokin ihana tuote tai palvelu, jonka haluaisit ehdotomasti tuoda hyvinvoinnista kiinnostuneiden tietoisuuteen?

Voit ilmoittautua näytteilleasettajaksi varaamalla pöytäpaikan (50€+alv) tai paikan hoitojen/palvelujen myyntiä varten (80€+alv). Molemmat näytteilleasettajapaketit sisältävät näkyvyyden messujärjestäjän kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Pöytä- ja paikkavaraukset viimeistään 24.9.2021. Varaathan paikkasi hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti! Varaukset ja tiedustelut 040 515 3362/info@walleniuksenwapriikki.fi/Yhteydenottolomake.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Näin pääset messuille

Messupaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Juupajoella, kantatie 58:n varrella. Pääset perille suoraan junalla, sillä juna tuo aivan viereen! Messupaikalle on myös bussiyhteys. Katso tästä kuinka pääset paikalle autolla.

Osoite: Walleniuksen Wapriikki, Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Oriveden Taksi Oy tarjoaa messualennuksen -20% messupäivän 2.10. messuliikenteestä mainitsemalla Walleniuksen Wapriikin messutarjouksesta kuljettajalle. Taksitilaukset p. 0600 301515.

Liput

Messulippu sisältää luentoja, pääsyn messualueelle ja ohjatun meditaation.

Aikuiset 10€

Eläkeläiset ja opiskelijat 5€

Alle 16 v. veloituksetta

Tapahtumassa noudatetaan voimassaolevia koronarajoituksia. Suuret tilat mahdollistavat turvallisen elämyksen.

Walleniuksen Wapriikki järjestää tapahtuman yhteistyössä SOTE-osuuskunta Pirkanmaan kanssa.

Tutustu näyttelyihin

Ota yhteyttä!

Seuraa