Kuvaus

Pirkanmaan uniikein työpaikka odottaa

Etsimme tiimiimme täydennystä ja tässä voisi olla juuri sinulle työpaikka, joka inspiroi ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä! Oletko etsimämme valoisa ja asiakaspalveluhenkinen osaaja, joka osaa toimia sujuvasti myös kiireessä?

Miksi töihin meille?

Kysyimme työntekijöiltämme miksi juuri meille kannattaa tulla töihin ja vastaukseksi saimme:
”Muistan kun kurkistelin joskus aiemmin ihastellen ikkunoista sisään ja ajattelin, että tuolla olisi upeaa päästä työskentelemään. Sitten toiveeni toteutuikin.”
”Ihanat työkaverit, joiden kanssa on hauskaa!”
”Meillä oppii paljon uusia asioita ja pääsee mukaan kehittämään koko paikan toimintaa!”
”Kannustava ja joustava ilmapiiri.”
”Pääsee työskentelemään trendikkäässä, kauniissa ja tunnelmallisessa miljöössä.”
”Pääsee kehittämään asiakaspalvelutaitoja ja tehokkuutta sekä monipuoliset työtehtävät.”
”Pääsee mukaan rakentamaan mielenkiintoisia tapahtumia ja taidenäyttelyitä.”
Walleniuksen Wapriikki on uniikkiin vanhaan kenkätehtaaseen syntynyt kulttuurin ja tapahtumien keskus, jonka Tee- ja kahvihuone Singer sekä tuleva ravintolapuoli tarjoavat makunautintoja. Aidot maut ja erikoisherkut hurmaavat myös viereisessä Herkkukauppa ja putiikki Lafkassa. Näiden lisäksi Walleniuksen Wapriikissa järjestetään erilaisia yksityistilaisuuksia ja avoimia tapahtumia.

Haemme kahvilatyöntekijää

Haemme joukkoomme kahvilatyöntekijää työsuhteeseen joulukuun loppuun asti tai vaihtoehtoisesti lyhyemmäksi ajaksi. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Jos olet nopea oppimaan uuttaa, sopii tehtävä myös hyvin nuoren kesätyöksi! Kahvilatyön lisäksi pääset auttamaan tapahtumien, juhlien ja näyttelyiden järjestämisessä. Meillä kaikki pääsevät halutessaan myös kehittämään uusia palveluja ja Wapriikin toimintaa yleisesti!

Haemme kokkia ja leipuri-kondiittoria

Haemme tiimiimme myös kokkia ja leipuri-kondiittoria työsuhteeseen joulukuun loppuun asti tai vaihtoehtoisesti lyhyemmäksi ajaksi. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Etsimme innovatiivista ja kokonaisuuden hallitsevaa kokkia ja leipuri-kondiittoria, joka palaa halusta ottaa keittiö haltuunsa ja valloittaa makuelämyksillä. Toivomme että sinulla on kokemusta työstä ja innostunut asenne työhön, teet työsi tarkasti ja haluat tarjota asiakkaille parasta mahdollista laatua.

Unelmoitko omasta leipomosta tai konditoriasta?

Yllä mainittujen työpaikkojen lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden yrittäjyyteen! Unelmoitko yrittäjyydestä uniikissa tehdasmiljöössä? Tarjoamme leipomotilan tehtaan sydämestä!

Haemme Walleniuksen Wapriikkiin leipomo-konditoria-alan yrittäjää vuokratiloihimme. Viime vuosi osoittautui kiireiseksi ja alkaneesta vuodesta odotamme vielä kiireisempää. Etsimme tiloihimme yrittäjää, jonka unelma on levittää tuoreen leivän ja leivonnaisten valloittava tuoksu aitoon tehdasmiljööseen. Kaipaamme joukkoomme innovatiivista yrittäjää, jonka makuelämykset hurmaavat myös leipomon läheisyydessä toimivan Tee- ja kahvihuone Singerin asiakkaat.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle ennakkoluulottoman ja kannustavan työyhteisön ja -ympäristön. Mahdollisuuden inspiroivaan työhön tai yrittämiseen uniikissa tehdasmiljöössämme Walleniuksen Wapriikissa. Paikan yrittäjäyhteisössä, jossa kehittämiselle ei ole rajoja. Mahdollisuuden luoda uutta ja kehittyä samalla itse. Upean tilaisuuden kehittää toimintaamme ja olla osa ainutlaatuista tarinaamme.

Hakemukset

Lähetäthän hakemuksen ja CV:n 31.5. mennessä osoitteeseen info@walleniuksenwapriikki.fi.

Lisätiedot p. 040 515 3362/info@walleniuksenwapriikki.fi

Kysy lisää

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje