Kuvaus

Hae mukaan ainutkertaiselle matkalle

Löytyykö sinulta:

  • rohkeutta olla osa jotain ainutkertaista ja kiehtovaa?
  • aitoa empaattista asiakaspalveluosaamista?
  • intoa luoda asiakkaille ikimuistoisia hetkiä yhdessä upean tiimin kanssa?
  • halua työskennellä uniikissa ja eloisassa tehdasmiljöössä samalla kehittäen osaamistasi?

Mikäli vastauksesi on kyllä, etsimme kenties juuri sinua! Haemme tällä hetkellä tiimiimme uusia tekijöitä sekä ensi kesän sesonkiin että vakituisiin pidempiaikaisiin tehtäviin. Kaipaamme uusia persoonia töihin meille kahvilaan, myymälään ja kiinteistönhuoltotehtäviin sekä moniin muihin tehtäviin.

Tutustu juuri nyt avoinna oleviin tehtäviimme alempaa tältä sivulta.

Kahvilatyöntekijä

Haemme kahvilaamme sekä nuoria kesätyöntekijöitä että kokeneempia kahvila- ja ravintola-alan ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen. Kahvilan lisäksi työnkuvaan kuuluu myymälätyöt, tarjoilu, juhlien järjetämisessä avustaminen ja muut mahdolliset työtehtävät.

Toivomme sinulta iloista ja energistä suhtautumista työhön. Arvostamme aktiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja positiivisuutta. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Kahvilatyöntekijän lisäksi haemme ammattimaisia tarjoilijoita suuriin juhlatilaisuuksiin.

Kokki

Etsimme innovatiivista ja kokonaisuuden hallitsevaa kokkia, joka palaa halusta ottaa keittiö haltuunsa ja valloittaa makuelämyksillä.

Walleniuksen Wapriikki on uniikkiin vanhaan kenkätehtaaseen syntynyt kulttuurin ja tapahtumien keskus, jonka Tee- ja kahvihuone Singer sekä tuleva ravintolapuoli tarjoavat makunautintoja. Aidot maut ja erikoisherkut hurmaavat myös viereisessä Herkkukauppa ja putiikki Lafkassa. Näiden lisäksi Walleniuksen Wapriikissa järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten häitä.

Toivomme että sinulla on kokemusta kokin työstä ja valoisa asenne työhön ja teet työsi tarkasti. Olet työhösi intohimoisesti suhtautuva ja laatua arvostava ammattilainen, jolle asiakkaan tyytyväisyys on tärkeintä.

Kiinteistönhoitaja

Etsimme kiinteistönhoitajaa, 12-25 h viikossa. Haemme reipasta, oma-aloitteista ja vastuuntuntoista nuorta tai jo pidemmän kokemuksen omaavaa henkilöä erilaisiin kiinteistönhuoltotehtäviin. Työ sisältää kiinteistön pieniä korjaus- ja maalaustöitä, kiinteistön puhtaanapitoa sisältäen jätehuollon, mahdolliset valvontatyöt ja vieraiden vastaanottamisen/ohjaamisen sisältäen parkkeerauksen ohjauksen sekä piha- ja puutarhatöitä. Pääset myös avustamaan erilaisten tapahtumien järjestelyissä ja näyttelyiden pystytyksessä. Työhön kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle ennakkoluulottoman ja kannustavan työyhteisön ja -ympäristön Juupajoen sydämessä Walleniuksen Wapriikissa. Paikan yrittäjäyhteisössä, jossa kehittämiselle ei ole rajoja. Mahdollisuuden luoda uutta ja kehittyä samalla itse. Pääset halutessasi kehittämään uusia palveluja ja Wapriikin toimintaa yleisesti. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana iloista, kunnianhimoista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä.

Sijaitsemme Juupajoella hyvien kulkuyhtyksien varrella ja pääset meille esimerkiksi suoraan junalla Tampereelta reilussa puolessa tunnissa!

Heräsikö mielenkiintosi?

Lähetäthän hakemuksen ja CV:n 25.4.2022 mennessä osoitteeseen info@walleniuksenwapriikki.fi.

Lisätietoja tehtävistä p. 040 515 3362/Yhteydenottolomake.

Kysy lisää!

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje