Kuvaus

Tule keittiömme kuningattareksi tai kuninkaaksi

Haemme Walleniuksen Wapriikkiin kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkuusta syyskuuhun, joka voi jatkaa sen jälkeen mahdollisesti osa-aikaisessa työsuhteessa.

Etsimme innovatiivista ja kokonaisuuden hallitsevaa kokkia, joka palaa halusta ottaa keittiö haltuunsa ja valloittaa makuelämyksillä.

Walleniuksen Wapriikki on uniikkiin vanhaan kenkätehtaaseen syntynyt kulttuurin ja tapahtumien keskus, jonka Tee- ja kahvihuone Singer sekä tuleva ravintolapuoli tarjoavat makunautintoja. Aidot maut ja erikoisherkut hurmaavat myös viereisessä Herkkukauppa ja putiikki Lafkassa. Näiden lisäksi Walleniuksen Wapriikissa järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten häitä.

Toivomme että sinulla on kokemusta kokin työstä ja valoisa asenne työhön, teet työsi tarkasti ja pidät tilat siistinä. Haluat tarjota asiakkaille parasta mahdollista laatua ja pyrit ratkaisemaan tilanteet asiakkaan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle ennakkoluulottoman ja kannustavan työyhteisön ja -ympäristön suuren suosion saavuttaneessa ja valtavaa potentiaalia huokuvassa Walleniuksen Wapriikissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kukoistaa keittiön kunigattarena tai kuninkaana. Paikan yrittäjäyhteisössä, jossa kehittämiselle ei ole rajoja. Mahdollisuuden luoda uutta ja kehittyä samalla itse. Pääset halutessasi kehittämään uusia palveluja ja Wapriikin toimintaa yleisesti.

Hakemukset

Lähetäthän hakemuksen ja CV:n osoitteeseen info@walleniuksenwapriikki.fi.

Lisätiedot p. 040 515 3362.

Ota yhteyttä!

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje