Kuvaus

Onko sinulla historiatietoa tai muistoja tehtaanaikaisilta ajoilta?

Entisellä Korkeakosken Kenkätehtaalla (nyk. Walleniuksen Wapriikki) on merkittävä asema Suomen kenkäteollisuuden historiassa. Tehtaassa on sen olemassaolon aikana ollut töissä satoja ihmisiä. Menneiltä ajoilta on paljon muistoja, jotka liittyvät entisajan elämään, työhön ja tapahtumiin. Vuosien aikana olemme saaneet kuulla asiakkailtamme paljon muisteluita ja tarinoita tehtaanaikaisilta ajoilta. Toivomme kovasti, että saisimme näitä tietoja vielä kirjallisesti, jotta voisimme saada ne myös esille muiden iloksi.
Tehtaan ja koko Juupajoen kunnan historian kannalta on tärkeää tuoda esiin valokuvat, tarinat, esineet ja muistot silloisilta ajoilta kaikkien nähtäväksi. Toivoisimme kovasti, että sinulta löytyisi aikaa ja innostusta jakaa historian tarinat, joista haluamme koota näyttelyn ensi kesäksi. Kiitos, kun autat meitä vaalimaan arvokasta yhteistä historiaamme. Oli muistosi sitten pienen pieni tai suuren suuri, se on meille tärkeä.
Ota yhteyttä ja kerro muistoistasi haluamallasi tavalla, suullisesti tai kirjallisesti – somessa, puhelimitse 040 515 3362, sähköpostitse info@walleniuksenwapriikki.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otathan meihin yhteyttä 1.4. mennessä.
Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje