Kuvaus

Romina Bianco ja Tango del norte

Argentiinalaisen tangon konsertissa esiintyvät kansainvälisesti palkitut tähtiesiintyjät

Odotetussa argentiinalaisessa tangokonsertissa esiintyy kansainvälisestikin tunnettu Tango del norte, solistinaan Romina Bianco. Tangolaulaja Romina Bianco on Argentiinan valovoimaisimpia naislaulajia, joka vihdoin viiden vuoden tauon jälkeen palaa Suomeen. He säväyttävät konsertillaan Walleniuksen Wapriikin tunnelmallisessa tehdasmiljöössä Juupajoella 8.6. klo 19.

Illan ohjelmisto rakentuu vahvasti argentiinalaisen tangomusiikin ympärille. Konsertin ohjelmassa on sekä Astor Piazzollan musiikkia että perinteisempää argentiinalaista tangoa. Lisäksi joukossa kuullaan myös jotain suomalaista.

Tango del norte

Suomalaiskokoonpano Tango del norte on kansainvälisissä kilpailuissa palkittu timanttinen tangoyhtye, jonka taival alkoi vuonna 2011 Astor Piazzollan musiikin parissa. Vuosikymmenen ajan yhtyeen soittajat ovat hakeneet tango-oppia Argentiinan parhailta muusikoilta. Tämän tuloksena on hioutunut sointi, joka saa aikaan yleisössä ihailua ja kehuja keikasta toiseen.

Tango del norte on soittanut yli 300 konserttia ympäri Suomea ja esiintynyt lisäksi tangofestivaaleilla Espanjassa, Puolassa ja Ruotsissa.

Vuonna 2021 Tango del norte sai 2. palkinnon ”Astor Piazzolla – Città di Trani 2021” -kilpailussa Italiassa. Kyseessä oli Piazzollan 100v kunniaksi järjestetty maailmanlaajuinen juhlakilpailu. Vuonna 2018 yhtyeen bandoneonisti Sami Pirttilahti voitti kansainvälisen ”Che Bandoneon”-kilpailun Yhdysvalloissa.

Vuosien varrella Tango del norten kanssa on myös työskennellyt useita kotimaisia ja kansainvälisiä tangon laulajatähtiä. Vuonna 2016 Tango del norte julkaisi CD-levyn ”Raíces de pasión” yhdessä Romina Biancon kanssa. Vuonna 2018 julkaistiin hyviä arvosteluja kerännyt duolevy ”Solos & Duos”.

Tango del norte on yhtye, joka lumoaa soitollaan ja ottaa yleisönsä huumorillaan.

Romina Bianco

Romina on kysytty artisti ympäri maailmaa ja esiintynyt suurilla tangofestivaaleilla ja konserttilavoilla Argentiinassa, Pohjois-Amerikassa, Japanissa ja ympäri Eurooppaa. Suomessa hän on esiintynyt kutsuttuna artistina mm. Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalilähetyksessä sekä Maailmantango-festivaalilla, Tampereella. Hän on myös levyttänyt mm. Nestor Marconin ja Tito Cavan kaltaisten tangon legendojen kanssa.

Aika

8.6.2024 klo 19
Kesto noin 2h sisältäen väliajan.
Väliaikatarjoilu Tee- ja kahvihuone Singerissä. A-oikeudet.

Paikka

Walleniuksen Wapriikki
Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Liput

Liput myynnissä Lippu.fi:ssä 28€ + 1,50€ (Lippu.fi:n tilauskohtainen tilausmaksu)

Osta liput

Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon

Väliaikatarjoilut kruunaavat konserttielämyksen. Tilaa ennakkoon tarjoilut väliajalle tai nautittavaksi jo ennen esitystä, jotta pääset nauttimaan rauhassa konsertista ja saat tarjoilut ilman jonottamista pöytään katettuna. Kahvilamme toivottaa tervetulleeksi jo tunti ennen esitystä. Tule siis nauttimaan vaikka lasi kuohuvaa jo ennen konserttia!

Teethän väliaikatarjoilujen ennakkotilauksen viimeistään 3.6. Väliaikatarjoiluvaraus on sitova ja varatut tarjoilut maksetaan kahvilan tiskille ennen konsertin alkua.

Emme valitettavasti voi taata omaa pöytää alle neljän (4) hengen seurueille, vaan pöydässä saattaa istua muitakin. Kahvilan henkilökunta auttaa tarvittaessa.

Tilaa väliaikatarjoilut

Lisätiedot

info@walleniuksenwapriikki.fi/p. 040 515 3362/Yhteydenottolomake

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje