Kuvaus

Eevamaria Halttunen

Viivalla vastauksia

24.4.-19.5.2024
Kulmagalleria
Galleria WW, Walleniuksen Wapriikki
Walleniuksenkatu 2, Juupajoki

Ratkaisukeskeinen taideterapia-ohjaaja, erityistason seksuaaliterapeutti ( NACS) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Eevamaria Halttunen ( 1969) esittelee töitään, jotka ovat syntyneet ratkaisukeskeisen taideterapiaprosessin kautta vuosina 2022-2024. Teoksia on kymmenen ja niissä käsiteltävät teemat ovat huoli tulevaisuudesta, ilo, yksinäisyys, suru, huonommuuden kokemukset sekä mielenrauha.

Näyttely avaa ratkaisukeskeistä taideterapiaa terapiamuotona. Ratkaisukeskeisessä taideterapiassa tarkastellaan asiakkaan kokemaa haastetta kuvan tekemisen kautta. Kuvan työstäminen vapauttaa tutkimaan ajatuksia ja tunteita lempeästi ja hyväksyen. Asiakas tunnistaa itsessään jo olemassa olevia, sekä uusia voimavaroja, ja löytää ratkaisuja, jotka vievät kohti tavoitteita ja hyvinvointia.

Näyttelyn teokset ovat syntyneet käymällä läpi ratkaisukeskeisen taideterapian askeleet: ongelman tai haasteen tunnistaminen ja kuvaaminen, kuvan tarkastelu, sekä ratkaisukuvan työstäminen ja tarkastelu.

taideterapia workshop

Näyttelyn yhteydessä Eevamaria Halttunen järjestetää kaikille avoimen taideterapiaworkshopin Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella 5.5. klo 13-15. Workshopissa tehdään sukellus kuvataideterapian maailmaan ja pääset kokeilemaan millaista ratkaisukeskeinen kuvataideterapia on.

Lue lisää workshopista

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje