Kuvaus

Emmi Ohraniemi

Kaikki se, mikä tekee sinusta kokonaisen

11.9.-6.10.2024
Päägalleria
Galleria WW, Walleniuksen Wapriikki
Walleniuksenkatu 2, Juupajoki

Näyttely käsittelee ihmisenä olemista ja sen erilaisia puolia. Näyttelyn ydinajatuksena on idea sitä, miten jokainen meistä on kokonainen sellaisena kuin on – kaikkine virheineen, puolineen, kipuineen ja iloineen. Ihmiselle on taipumusta piilottaa osaa itsestään erilaisten roolien taakse, mutta mitä jos meistä tekee kokonaisia nimenomaan se, että täydellisyyttä ei ole olemassa?

Näyttely koostuu voimakkaan tekstuurin maalauksista sekä videoteoksesta.

Emmi Ohraniemi

Olen Emmi Ohraniemi, Seinäjoelta kotoisin oleva, nykyisin helsinkiläistynyt kuvataiteilija. Minua kiehtoo epäsymmetria, kehollisuus sekä ihmisen suhde ympäristöönsä, ja olen työskennellyt sekä tutkinut taiteen parissa näitä teemoja useita vuosia.

Taiteilijana intentioni on kertoa tarinoita elämästä ja pohdin usein maalauksissani jonkinlaista kuulumisen tai merkityksellisyyden tunnetta. Kokemuksellisuutta ja karustakin löytyvää kauneutta.

Käytän pääosin abstrakteissa maalauksissani runsaita tekstuurin muotoja yhdistettynä murtuvista väreistä muodostuviin kuvioihin. Yhdistelen teoksissani eri elementtejä – maalauksissa luonnon materiaaleja perinteisten tekniikoiden vierellä, videoteoksissa liikettä, runoutta ja ääntä luomaan tarinallista kokonaisuutta.

Katso kaikki näyttelyt

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje