Kuvaus

Heli Mäki-Arvela

Satumaa

16.8.-10.9.2023
Aulagalleria
Galleria WW, Walleniuksen Wapriikki
Walleniuksekatu 2, Juupajoki

Näyttelyni Satumaa kertoo ajastani uudessa kodissa saaristossa. Olemme asuneet melkein 2 vuotta Satavassa, saaressa Turun saaristossa. Pääsemme sinne kahden sillan kautta, ja olemme Satumaassa. Meren rannoilla ja metsässä. Jotkin maalauksistani ovat syntyneet jo ennen tänne muuttoa, mutta ehkä ne johdattivatkin meidät näille seuduin, eivätkä ole varsinaisesti täältä, mutta kuuluvat omaan satumaa-ajatukseeni. Olen erittäin iloinen saadessani maalauksiani esille Walleniuksen Wapriikin näyttelytilaan. Kiitän Walleniuksen Wapriikkia ja näyttelyvieraita.

Heli Mäki-Arvela

Heli Mäki-Arvela on turkulainen taidemaalari, joka on järjestänyt yksityisnäyttelyitä vuodesta 1985 lähtien ja vuodesta 1983 lähtien osallistunut yhteisnäyttelyihin niin Suomessa kuin ulkomailla. Viimeisin yksityisnäyttely The Times They Are a-Changin’, Naantalin Taidehuone, 2020 Naantali. Viimeisin yhteisnäyttely; Nordic Expressions, P.Lindberg Gallery, Helsingborg, 2021, Ruotsi.

Hän on opettanut maalausta kansalais- ja työväen opistoissa sekä Turun Taideakatemiassa. Arvela on Taidemaalariliiton ja Turun Taiteilijaseuran jäsen. Vuonna 2016 hän suoritti yamk-tutkinnon Turun Taideakatemiassa, Soveltavan taiteen koulutuskokonaisuudessa. Hän on kiinnostunut yhteisötaiteesta ja on tehnyt kolme yhteisötaiteellista teosta Turussa.

Katso kaikki näyttelyt

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje