Kuvaus

Ulla Väisänen

Ulla Väisänen

Aikakautemme tärkeimmät

22.5.-16.6.2024
Pieni galleria
Galleria WW, Walleniuksen Wapriikki
Walleniuksenkatu 2, Juupajoki

Aikakautemme tärkeimmät -näyttely ottaa kantaa luonnonsuojelun puolesta. Ulla Väisänen haluaa teoksillaan herättää kiinnostusta ympäristöasioihin. Näyttelyssä nähdään monimuotoisia akryylimaalauksia hyönteisten orgaanisesta maailmasta sekoitettuna mekaaniseen maailmaan. Teoksissa on kiehtovasti vangittu erilaisten hyönteisten olemuksia. Pölyttäjät ovat elintärkeä osa planeettaamme ja ilman niitä emme tule toimeen. Näyttelyä on inspiroinut taiteilijan rakkaus luontoon ja halu nostaa esiin luonnonsuojeluun liittyviä kysymyksiä.

Teollisen nykyajan aikana unohdamme ne tärkeimmät rattaat, jotka pitävät tätä maailmaa pystyssä. Uein unohdamme ne tärkeimmät ja pienimmät osat rattaistamme jotka pitävät tätä maailmaa pystyssä. Kasvien ja hyönteisten hävitessä hävitämme myös itsemme.

Ulla Väisänen

Ulla Väisänen

Sääksmäkeläinen taiteilija Ulla Väisänen yhdistää teoksissaan orgaanista maailmaa kuten hyönteisiä ja kasveja mekaaniseen materiaaliin. Hänelle yhteiskunnallisesti tärkeät asiat, luonto ja erityisesti hyönteiset ovat lähellä sydäntä.

Väisänen maalaa pääsääntöisesti akryylimaaleilla kankaalle tai kovalevylle sekä hyödyntää taiteessaan paljon sekatekniikkaa, kuten rattaita ja kolmiulotteisia muotoja. Hän yhdistää teoksiinsa myös hyönteisten siipiä sekä niiden kauneutta ja haurautta. Hän on valmistunut AhlmanEdun kuvataidelinjalta 2023.

Avajaiset

Kaikille avoimet avajaiset 25.5. klo 16.

Katso kaikki näyttelyt

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje