Kuvaus

Esitä meillä taiteellinen maailmasi

Hae näyttelyaikaa

Galleria WW:n valoisat ja rustiikkiset vanhan kenkätehtaan tilat sopivat erilaisen taiteen esittelyyn. Valoisat ja avarat tilat tarjoavat hyvät puitteet yksityis- ja ryhmänäyttelyille. Näyttelyhaku vuodelle 2021 on avautunut ja näyttelyhakemukset pyydetään lähettämään 7.2.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@walleniuksenwapriikki.fi tai postitse osoitteeseen Fredrikinkatu 77 A 2, 00100 Helsinki. Haku on avoinna yksittäisille taiteilijoille ja taiteilijaryhmille.

Näyttelyhakemus

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Mukaan liitetään näyttelysuunnitelma, ansioluettelo, mahdollisesti muuta hakemusta tukevaa kuva- tai videoaineisto ja hakijan yhteystiedot (etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja s-posti). Hakemuksessa tulee kertoa näyttelyjakson toivottu ajankohta sekä kesto. Hakemuksessa voi esittää myös mahdollisia tapahtuma- tai projektiehdotuksia. Hakemuksen voi kirjoittaa suomeksi tai englanniksi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

  • Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski

  • Tee- ja kahvihuone Singer ja Joulukauppa Lafka avoinna 19.11.-22.12. ti-su klo 11-18 (myös jouluviikolla ma-ke 20.-22.12.)

    Joulumyyjäiset 4.-5.12. ja 18.-19.12. klo 11-18

Seuraa

Tilaa uutiskirje