Kuvaus

Walleniuksen Wapriikin ohjelmahaku 2024-2025

Walleniuksen Wapriikki on avannut ohjelmahaun kotimaisille ja kansainvälisille toimijoille. Kaikille avoin ohjelmahaku on avoinna 3. maaliskuuta 2024 saakka. Ohjelmahaulla etsitään kulttuuri- ja taidesisältöjä vuosille 2024-2025. Kulttuuri halutaan ymmärtää laajasti.

Mitä haemme?

Ohjelmahaulla etsitään lyhytkestoisia ja pitkäkestoisia kulttuurisisältöjä tarjoamaan elämyksiä.  Tarjoamasi ohjelma voi olla muodoltaan ja aiheeltaan monenlainen. Se voi olla konsertti, workshop, käytännöllisen taidon jakamista, taidepaja, puhe, elokuvanäytös, mielenkiintoinen luento, näyttely, lastenohjelma, pop up -tapahtuma, sirkustaidetta, säveltaidetta, valotaidetta, mediataidetta, tanssia, kuvataiteita, analyyttinen tai tunteikas yhteinen keskustelutilaisuus, erilaisten keskustelijoiden ja näkökulmien paneeli – tai jotain ihan muuta!

Myös luovat tilakonseptit, festivaalien kehittäminen, kulttuurihistoria, ruokakulttuuri sekä taiteen ja luonnon tai taiteen ja teknologian yhdistäminen ovat mahdollisia lähtökohtia ohjelmaehdotuksen tekemiselle. Kyseessä voi olla yksittäinen esitys, esitysten sarja, yhteisötaideprojekti, osallistava taidetempaus tai yhteistyöehdotus. Ohjelmaehdotus voi edustaa tai yhdistää ei toimialoja.

Kuka voi hakea?

Ohjelmahaku on suunnattu ammattitaiteilijoille, yrittäjille, yhdistyksille, harrastelijoille, yksityisille toimijoille, kansalaistoimijoille ja muille yhteiskunnallisille toimijoille. Hakijana voi olla yksittäinen henkilö tai työryhmä.

Ohjelmahaussa hakijat voivat ehdottaa kulttuurisisältöjä myös osaksi vuosittain toistuvia vakituisen ohjelmiston tapahtumia, kuten Lux Korkeakoski -valotapahtuma. Toteutettavat ohjelmasisällöt voivat olla maksullisia tai maksuttomia. Hakemuksia toivotaan kaikkialta Suomesta ja kansainvälisesti.

Aikaisempina vuosina Walleniuksen Wapriikin ohjelmisto on koostunut mm. konserteista, näyttelyistä, messutapahtumista, taiteilijatapaamisista, pop up -tapahtumista, brunsseista, venetsialaisista, taideprojekteista sekä suurista kulttuuri- ja taidetapahtumista.

Hakemus

Kirjoita ohjelmaehdotukseesi:

1) Hakijan/hakijoiden nimi
2) Kuvaus ohjelmaehdotuksestasi.
3) Toive ajankohdasta, jolloin haluaisit toteuttaa ohjelmaehdotuksen ja arvio sen kestosta.
4) Kerro käytännön järjestelyistä: Onko ohjelmaehdotuksessasi enimmäisosallistujamäärää, millaista tilaa tarvitsisit sen pitämiseen, tarvitsetko jotain erityisjärjestelyjä?
5) Voit halutessasi liittää hakemukseen sitä tukevaa kuva- tai videoainaeistoa.

Lähetä vapaamuotoinen ohjelmaehdotuksesi 3.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@walleniuksenwapriikki.fi. Nopeimmat hakijat pääsevät toivomaan parhaita ohjelma-aikoja.

Lisätiedot

Mahdolliset kysymykset ohjelmahausta voi lähettää osoitteeseen info@walleniuksenwapriikki.fi.

Kysy lisää

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje