Kuvaus

Anni-Sofia Knuuttila – Household Landscapes

Galleria WW, Walleniuksen Wapriikki, Walleniuksenkatu 2, Juupajoki

15.9 – 10.10.2021

Päägalleria

Anni-Sofia Knuuttilan suurikokoiset akvarellimaalaukset kangaskasoista luovat abstrakteja kokonaisuuksia ja mielikuvituksellisia maisemia.

Kuvataiteilija Anni-Sofia Knuuttilan Household Landscapes nimeä kantava näyttely tuo Walleniuksen Wapriikin Päägalleriaan suurikokoisia ja värikkäitä akvarellimaalauksia. Teoksien inspiraationa toimivat taiteilijan kodissa muotoutuneet ja kasautuneet kangaskasat, jotka saavat maalauksen muodossa abstrakteja ja jopa maisemallisia piirteitä. Teokset heijastelevat kaipuuta maisemien ääreen ja pyrkimystä etsiä matkaamisen tunnelmaa kotoa käsin.

Knuuttila on kotoisin Etelä-Karjalasta Imatralta ja työskentelee pääasiassa maalauksen eri keinoin. Taiteellisessa työskentelyssä on myös nähtävissä satunnaisia pyrähdyksiä muille taiteen aloille, kuten grafiikkaan ja kuvanveistoon mutta myös taidekäsitöihin. Kuten taiteilija itsekin, hänen työnsä aiheet sinkoilevat sen hetkisen kiinnostuksen mukaan milloin mihinkin, synnyttäen aina kuitenkin sarjoittain keskenään yhtenäisiä teoksia. Tästä syystä mitään kantavaa teemaa Knuuttilan teoksilla ei ole, inspiraatio ottaa ohjat käsiinsä.

Katso kaikki näyttelyt

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje