Kuvaus

Walleniuksen Wapriikki

Haemme tekijöitä monipuolisiin tehtäviin

Etsimme tiimiimme täydennystä ja tässä voisi olla juuri sinulle työpaikka, joka inspiroi ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä! Oletko etsimämme valoisa ja asiakaspalveluhenkinen osaaja, joka osaa toimia sujuvasti myös kiireessä?

Haemme joukkoomme kahvilatyöntekijää, juhlapalvelutyöntekijää, kokkia ja leipuri-kondiittoria työsuhteeseen joulukuun loppuun asti tai vaihtoehtoisesti kesäajaksi. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Lisäksi tarjoamme tilat mm. leipuri-kondiittoriyrittäjälle ja pajan sepälle.

Walleniuksen Wapriikki on uniikkiin vanhaan kenkätehtaaseen Juupajoelle syntynyt kulttuurin ja tapahtumien keskus, jonka Tee- ja kahvihuone Singer tarjoaa makunautintoja. Aidot maut ja erikoisherkut hurmaavat myös viereisessä Herkkukauppa ja putiikki Lafkassa. Walleniuksen Wapriikissa järjestetään erilaisia yksityistilaisuuksia ja avoimia tapahtumia ympäri vuoden.

Haemme

kahvilatyöntekijää

Työnkuvasi on monipuolinen ja vaihteleva sisältäen kassatyöskentelyn, asiakaspalvelun, tuotteiden esillepanon sekä salin ylläpidolliset tehtävät. Pääset lisäksi auttamaan tapahtumien, juhlien ja näyttelyiden järjestämisessä sekä halutessasi myös kehittämään uusia palveluja ja Wapriikin toimintaa yleisesti. Toivomme kokemusta kahvilatyöskentelystä mutta kaikki ravintola-alan kokemus katsotaan eduksesi. Jos olet nopea oppimaan uuttaa, sopii tehtävä myös hyvin nuoren kesätyöksi!

Juhlapalvelutyöntekijää

Työnkuvaasi kuuluu juhlien, yritystilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisessä avustaminen, tarjoilu ja keittiön avustavat tehtävät. Aikaisempi kokoemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös urasi alkumetreillä. Jos olet nopea oppimaan uuttaa, sopii tehtävä myös hyvin nuoren kesätyöksi!

kokkia ja leipuri-kondiittoria

Etsimme innovatiivista ja kokonaisuuden hallitsevaa kokkia ja leipuri-kondiittoria, joka palaa halusta ottaa keittiö haltuunsa ja valloittaa makuelämyksillään. Toivomme että sinulla on kokemusta työstä ja innostunut asenne työhön, teet työsi tarkasti ja haluat tarjota asiakkaille parasta mahdollista laatua.

Unelmoitko omasta leipomosta tai konditoriasta? Entä omasta sepän pajasta?

Edellä mainittujen työpaikkojen lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden yrittäjyyteen. Unelmoitko yrittäjyydestä uniikissa tehdasmiljöössä? Tarjoamme leipomotilan tehtaan sydämestä, sepälle pajan ja monia muita tilaratkaisuja yrityksille!

Haemme leipomo-konditoria-alan yrittäjää vuokratiloihimme. Viime vuosi osoittautui kiireiseksi ja alkaneesta vuodesta odotamme vielä kiireisempää. Etsimme tiloihimme yrittäjää, jonka unelma on levittää tuoreen leivän ja leivonnaisten valloittava tuoksu aitoon tehdasmiljööseen. Kaipaamme joukkoomme innovatiivista yrittäjää, jonka makuelämykset hurmaavat myös leipomon läheisyydessä toimivan Tee- ja kahvihuone Singerin asiakkaat. Tehdasmiljöömme oikea vanhan ajan paja odottaa seppää.

Tarjoamme tilat koneineen vuokralle jo kokeneelle tai aloittelevalle yrittäjälle, yhteistyömahdollisuuksia sekä näkyvyyden viestintäkanavissamme.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle ennakkoluulottoman ja kannustavan työyhteisön ja -ympäristön. Mahdollisuuden inspiroivaan työhön tai yrittämiseen uniikissa tehdasmiljöössämme Walleniuksen Wapriikissa. Paikan yrittäjäyhteisössä, jossa kehittämiselle ei ole rajoja. Mahdollisuuden luoda uutta ja kehittyä samalla itse. Upean tilaisuuden kehittää toimintaamme ja olla osa ainutlaatuista tarinaamme.

Juupajoki tarjoaa myös monipuoliset asumismahdollisuudet ja laajat lähipalvelut. Junayhteys mahdollistaa työssäkäynnin esimerkiksi Tampereelta vain reilussa puolessa tunnissa.

Miksi töihin meille?
Kysyimme työntekijöiltämme miksi juuri meille kannattaa tulla töihin ja vastaukseksi saimme:
”Muistan kun kurkistelin joskus aiemmin ihastellen ikkunoista sisään ja ajattelin, että tuolla olisi upeaa päästä työskentelemään. Sitten toiveeni toteutuikin.”
”Ihanat työkaverit, joiden kanssa on hauskaa!”
”Meillä oppii paljon uusia asioita ja pääsee mukaan kehittämään koko paikan toimintaa!”
”Kannustava ja joustava ilmapiiri.”
”Pääsee työskentelemään trendikkäässä, kauniissa ja tunnelmallisessa miljöössä.”
”Pääsee kehittämään asiakaspalvelutaitoja ja tehokkuutta sekä monipuoliset työtehtävät.”
”Pääsee mukaan rakentamaan mielenkiintoisia tapahtumia ja taidenäyttelyitä.”

Hakemukset

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus pian. Lähetäthän hakemuksen ja CV:n 29.3. mennessä osoitteeseen info@walleniuksenwapriikki.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot p. 040 515 3362/info@walleniuksenwapriikki.fi

Kysy lisää

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje