Kuvaus

Valoiloa tehdasmiljöön varjoissa

Lux Korkeakoski -valotapahtuma valaisee syksyn pimeyden 25.-26.9. klo 19.30-23.00. Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella. Ilta tuo hämärtyessään esiin erilaiset valot ja valoteokset. Kiertele sisällä ja ulkona katsellen valoteoksia ja koe kuinka tehdasmiljöö täyttyy valoilolla. Valon voima ja loisto houkuttelee nauttimaan syksyisestä valotapahtumasta.
Tee- ja kahvihuone Singerissä nautitaan lämmintä juotavaa, makeita herkkuja ja pientä suolaista. Samalla voi tutustua Galleria WW:n näyttelyihin sekä herkkukauppa- ja putiikki Lafkaan.
Tapahtuman aikana aluetta valaisevat myös muut Korkeakosken valot.
Tervetuloa syksyn valovoimaisimpaan tapahtumaan!

Luxissa tapahtuu

Tankovaimojen Joawindin tanssi- ja valoshow

Tankovaimojen Joawind saapuu esiintymään lauantaina 25.9. upean tanssi- ja valoshow:n kera. Luvassa lumoavaa valoa yhdistettynä kauniiseen tanssiin ennennäkemättömällä tavalla.

Animaatioita Helsingin kuvataidelukiosta: Tuuli – tuli – vesi

Keväällä 2021 kuvataidelukiolaiset opiskelivat erilaisia animaatiotekniikoita. Lukio-opiskelu oli pandemian takia etäopiskelua, joten jokainen teki töitä kotonaan. Siitä huolimatta tutkittiin luonnonilmiöitä; tuulta, tulta ja vettä. Animaation keinoin jokainen on kertonut pienen tarinan, jossa luonnonelementillä on keskeinen rooli.
Meiju Alihaanperä: Tuuli tuli
Saana Puumalainen: PIU
Sofia Liukonen: 40 Years Without the Sea
Netta Aaltonen: Puro
Ada Vuorinen: Talven pienet olennot

SepeMasamusa

SepeMasamusan esiintyjät esittävät videoprojisointeja ja livevideomaalausta sekä musiikkia aiheesta ”Minä kirjoitan sinulle kaukaisesta maasta” lauantaina 25.9.

Opiskelijoiden valoteoksia

Aalto yliopiston animaatiomaisteriopiskelijan Hertta Lehtovirran videoteos Pupu ja Juupajoen koulukeskuksen opiskelijoiden ja taiteilijoiden valoteoksia kierrätysmateriaaleista.

Seuraa tapahtuman tunnelmia Facebookissa ja Instagramissa!

Vapaa pääsy.

Aika

25.-26.9. klo 19.30-23.00

Paikka

Walleniuksen Wapriikki

Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Meille pääset suoraan junalla Tampereelta puolessa tunnissa!

Lisätiedot info@walleniuksenwapriikki.fi/p. 0405153362

Lue lisää!

Tutustu näyttelyihin

Ota yhteyttä!

Seuraa