Kuvaus

Valoiloa tehdasmiljöön varjoissa

Lux Korkeakoski -valotapahtuma valaisee syksyn pimeyden 30.9.-1.10. klo 19.30-23.00. Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella.

Valoteoksia ja elävää musiikkia uniikissa tehdasmiljöössä

Ilta tuo hämärtyessään esiin erilaiset valot ja valoteokset. Kiertele sisällä ja ulkona katsellen valoteoksia. Nauti Piagrinan upeasta valoesityksestä ja elävästä musiikista Kassara -bändin esiintyessä monipuolisesti.

Valotaiteilija ja akrobaatti Piagrinan esitys kruunaa illan

Syksyn odotetuimmassa tapahtumassa nähdään molempina iltoina valovoimaisen Piagrinan monipuolinen esitys, jossa yhdistyvät lumoavasti valotaide, tanssi sekä akrobatia.

Piagrina on tanssija, akrobaatti ja tuli/valotaiteilija. Esiintynyt hän on lähes koko ikänsä erilaisissa tanssijakokoonpanoissa sekä sooloartistina. Tankotanssi vei hänen tiensä kohti tulitaidetta ja hän päätyikin esiintymään tuliteatteriin josta jäsenyys Tamperelaiseen Tuliryhmä Flammaan alkoi vuonna 2011. Myöhemmin enemmän akrobatian ja sirkukseen maailmaan hurahtanut tanssija on treenannut ja esiintynyt myös Las Vegasissa.

Koe kuinka tehdasmiljöö täyttyy valoilolla. Valon voima ja loisto houkuttelee nauttimaan syksyisestä valotapahtumasta!

Kuumia erikoisjuomia ja käsintehtyjä herkkuja

Tee- ja kahvihuone Singerissä nautitaan lämmintä juotavaa, makeita herkkuja ja pientä suolaista. Samalla voi tutustua Galleria WW:n näyttelyihin sekä herkkukauppa- ja putiikki Lafkaan. Seuraa tapahtuman tunnelmia Facebookissa ja Instagramissa!

Tervetuloa syksyn valovoimaisimpaan tapahtumaan!

Liput

Liput 6 €/hlö

Perhelippu 15 €

Aika

30.9.-1.10. klo 19.30-23.00

Paikka

Walleniuksen Wapriikki

Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Meille pääset suoraan junalla Tampereelta puolessa tunnissa!

Lisätiedot info@walleniuksenwapriikki.fi/p. 0405153362

Näin pääset meille

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje