Vuokraa toimitila

Muovautuvat toimitilat uniikissa tehdasmiljöössä

Uniikki ja tunnelmallinen tehdasmiljöö huokuu suunnatonta potentiaalia ja odottaa sinun kaltaistasi luovaa yrittäjää tiloihimme rakentamaan Pirkanmaan matkailun vetonaulaa.

Vuokraa toimitila

Muovautuvat toimitilat uniikissa tehdasmiljöössä

Uniikki ja tunnelmallinen tehdasmiljöö huokuu suunnatonta potentiaalia ja odottaa sinun kaltaistasi luovaa yrittäjää tiloihimme rakentamaan Pirkanmaan matkailun vetonaulaa.

Toimitila inspiroivassa tehdasmiljöössä

Luomme elämyskeskittymää, jonne matkustetaan koko Suomesta. Sijaintimme hyvien kulkuyhteyksien päässä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yrittämiselle. Suuret kaupungit – Tampere, Mänttä, Lahti, Hämeenlinna ja Jyväskylä – ovat hyvien liikenneyhteyksien takana ja muodostaa näin erinomaisen markkina-alueen.

Tarvitsetko yrityksellesi liike- tai toimistotilaa? Haluaisitko päästä rauhassa toteuttamaan itseäsi luovassa ympäristössä? Oletko elokuvatuottaja, joka etsii elokuvatiloja? Tilamme mahdollistavat kaiken tämän. Walleniuksen Wapriikista löytyy 12 m²-500 m² suuruisia tiloja lyhyeen tai pidempään vuokraukseen. Tilojen avaruus ja valoisuus luovat upeat puitteet isoille tilaisuuksiille, toimistolle, ateljeelle tai muulle työtilalle.  

Unelmien kumppanin tuntomerkit

Vuokraa toimitilat yrityksellesi kehittyvästä kulttuurikeskittymästä. Tervetuloa käsityöläiset, pienet aloittelevat yritykset tai suomalaiset tunnetut brändit. Unelmien kumppani voisi olla esimerkiksi leipomo, lakritsitehdas, koru- tai käsityömyymälä, näyttelyjärjestäjä, mielenkiintoinen putiikkiyrittäjä tai jotain muuta. Meillä on paljon toimistotilaa kaikentyyppisille yrittäjille monipuolisine kokoustiloineen. Toivomme tiloihin erityisesti leipomoa, jonka tunnelmaa muu toiminta ympäröi. Perusta vaikkapa kyläleipomo – rakennuksen sydän odottaa leipuria!

Yrittäjähenkinen ja sympaattinen Juupajoki tarjoaa hyvät mahdollisuudet yrittämiselle ja palvelut perheille. Monipuoliset asumismahdollisuudet, paikallinen koulu ja harrastusmahdollisuudet kauniin luonnon keskellä hyvien kulkuyhteyksien päässä kutsuvat hyvän elämänlaadun äärelle.

Tuo meille verkkokauppasi varasto

Tarjoamme varasto- ja logistiikkaratkaisun verkkokaupallesi. Meiltä löydät erikokoisia varastotiloja erilaisiin varastointitarkoituksiin.

Jos tuotteesi sopii tunnelmaamme, voimme ottaa niitä myyntiin myös myymäläämme. Voimme hoitaa myös verkkokauppasi tuotteiden postituksen.

Hyödynnä digitalisaation ja verkkokaupan kasvun kysyntä laajentamalla verkkokauppaasi!

Avaruutta luovuudelle

Unelmoitko valoisista ja avarista ateljeetiloista? Etsitkö tilaa elokuvatuotannolle? Tarvitseko tilaa työpajallesi?

Suuret holvikaariset ikkunat, korkeat huoneet ja trendikkyyttä viestivät sisätilat antavat hyvät mahdollisuudet moninaiselle luovalle toiminnalle. Virikkeellinen ympäristö, luonnon läheisyys ja inspiroivat työtilat mahdollistavat luovan työn ja uusien ajatuksien syntymisen. 

Seuraa hetkiämme somessa!

Perusta Pop up -myymälä

Nyt voit perustaa Pop up -myymälän haluamaksesi ajaksi idylliseen tehdasmiljööseen. Haluatko tuoda esille kädentaidon tuotteet, taiteelliset työt tai muut tuotteet? Pop up -myymälätilojen lisäksi voit myös vuokrata pidempiaikaisen myymälätilan. Voit myös tuoda pelkät tuotteesi myyntiin meidän myymäläämme.

Osalle tiloista on jo suunniteltu käyttötarkoitus, mutta osa on vielä vapaana ideoille. Nyt tilasuunnittelun aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa yrityksen vuokraamiin toimitiloihin sekä osallistua Walleniuksen Wapriikin tuleviin suunnitelmiin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää mahdollisuuksista!

Ota yhteyttä!

Oletko haaveillut omasta lakritsitehtaasta?

Korkeakosken kenkätehtaan perustaja Edward Wallenius siirtyi ulkomaille 1900-luvun alkuvuosina ja jatkoi yrittäjänä Vladivostokissa, Novosibirskissa, Kiinassa ja Syyriassa, minne hän perusti lakritsiextraktitehtaan 1930-luvulla. Historian rohkeiden yrittäjätarinoiden siivittämänä toivomme tehtaan tiloihin lakritsitehdasta!

Lue lisää

Kysyttyä

Kiinnoistuitko mahdollisuuksista ja jäit miettimään käytäntöä?

Lue lisää!

Tarkempi toimitilakuvaus

Tutustu kuviin ja teknisiin tietoihin.

Lue lisää!

Alueen matkailupotentiaali

Tutustu miltä Walleniuksen Wapriikki ja lähiseudun matkailutarjonta näyttää matkailijan silmin.

Lue lisää!

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje