vietä persoonalliset

Häät uniikissa tehdasmiljöössä

Ainutlaatuinen tehdasmiljöö tarjoaa tunnelmallisen ympäristön hääjuhlalle Walleniuksen Wapriikissa, historiallisessa tenkätehtaassa.

vietä persoonalliset

Häät uniikissa tehdasmiljöössä

Ainutlaatuinen tehdasmiljöö tarjoaa tunnelmallisen ympäristön hääjuhlalle Walleniuksen Wapriikissa, historiallisessa tenkätehtaassa.

Unelmien hääpaikka lähellä Tamperetta

Viehättävä tehdasmiljöö tarjoaa persoonallisen ympäristön hääjuhlalle entisessä kenkätehtaassa. Elämän suuri juhla ansaitsee arvoisensa puitteet. Avarat tilat, holvikaariset ikkunat ja historian havina tarjoavat inspiroivan tilan sinun näköisillesi häille ympäri vuoden. Nämä häät muistetaan vuosienkin päästä!

Kauttamme hoituvat kaikki järjestelyt, kuten runsaat tarjoilut, koristelu ja ohjelmasuunnittelu.

Tervetuloa tutustumaan Walleniuksen Wapriikkiin!

tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Rosoista charmia juhlaan

Juhlallista tunnelmaa luovat kirkkomaisen kauniit holvikaari-ikkunat syvennyksineen. Kauniissa Rantapuistossa kuuluvat kosken kuohut. Illan hämärtyessä rustiikkisten tiiliseinien valot ja varjot henkivät menneiden aikojen tarinoita.

Rouheutta, aitoutta, laatua, räätälöintiä ja herkkää kauneutta! Tilamme mahdollistavat pienet intiimit häät tai jopa usean sadan hengen hääjuhlan. 125 vuotta vanha tehdasrakennus tarjoaa erilaisia tiloja, kuten juhlasaleja ja morsiamen pukeutumishuoneen.

Tällaista hääpaikkaa et löydä muualta

Sijaitsemme hyvällä paikalla Pirkanmaan ytimessä Juupajoella lähellä Tamperetta. Olemme vain 1,5 km päässä Suomen pisimmältä 58-kantatieltä. Tehdasmiljööstä löytyy upeita vihkimispaikkoja. Läheisyydessämme sijaitsee myös Juupajoen empiretyylinen mutterikirkko ja Korkeakosken ”Pikkukirkko”, jonka on rakennuttanut nykyisessä Walleniuksen Wapriikin rakennuksessa toiminut Aaltosen Kenkätehdas vuonna 1951.

Kerromme ilomielin lisää. Ota yhteyttä ja sunnitellaan yhdessä unelmien tehdashäät!

OTA YHTEYTTÄ

Unelmien tehdas kuin linna

Toisen kerroksen juhlatila holvikaarisine ikkunoineen ja pylväineen on noin 600 m2 suurinen. Tilavuokra sisältää siivouksen ja huonekalut. Tila vain teidän käytössänne. Käytössänne on lisäksi pääaula sekä Rantapuisto ja piha-alueet, missä on erilaisia vaihtoehtoja vihkimispaikaksi. Halutessanne meiltä löytyy myös erilaisia pienempiä tiloja juhlakäyttöön, joista voitte kysyä lisätietoja.

Meillä on oma catering, joka järjestää tilaisuuden toiveidenne mukaan. Kauttamme järjestyvät myös tarvittaessa koriselu-, meikkaus-, valokuvaus- ja ohjelmapalvelut.

varausehdot
Yhteistökumppanit

Visiomme

Tänään

Walleniuksen Wapriikki

Pala historiaa  täynnä mahdollisuuksia.

Huomenna

Walleniuksen Wapriikki

Vetovoimainen elämyksien ja kulttuurin keskus

Huomenna

Walleniuksen Wapriikki

Vetovoimainen elämyksien ja kulttuurin keskus

Lue lisää mahdollisuuksista

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje