walleniuksen wapriikki juhlapaikkana

Asiakkaidemme kokemuksia

Lue asiakkaidemme kokemuksia juhlista ja koe tunnelmallinen juhlapaikka Tampereen lähellä. Olemme koonneet tälle sivulle asiakkaidemme kertomuksia, joiden kautta voit tutustua Walleniuksen Wapriikkiin.

walleniuksen wapriikki juhlapaikkana

Asiakkaidemme kokemuksia

Lue asiakkaidemme kokemuksia juhlista ja koe tunnelmallinen juhlapaikka Tampereen lähellä. Olemme koonneet tälle sivulle asiakkaidemme kertomuksia, joiden kautta voit tutustua Walleniuksen Wapriikkiin.

kokemuksia hääpaikka

Juhlat olivat meidän näköiset

”Olimme enemmän kuin tyytyväisiä hääjärjestelyihin. Juhat olivat meidän näköiset. Ruoka oli erinomaista ja laitettu esille näyttävästi. Meille hääjuhla on elämän tärkeimpiä kokemuksia, joten meille oli ensisijaista että kaikki mahtuivat juhlimaan samaan tilaan ja iltamyöhään asti. Tavoiteltiin ranskalaistyylistä rosoisuutta ja etelän kohteiden tunnelmaa ja vanha tehdas hääpaikkana sopi tavoittelemaamme tunnelmaan hienosti. Ihastuttava miljöö oli täynnä upeita kuvauskohteita hääkuville. Myös vieressä laskeva koski oli hieno kuvauspaikka. Iso plussa myös erittäin hyvästä palvelusta ja joustavuudesta!”

Hääjuhla kesällä 2023 

Trendikäs ja tunnelmallinen miljöö oli meille ykkösasia

”Ihastuimme ensi kertaa Wapriikissa käydessämme punaisiin villiviineihin ja päätimme järjestää syyshäät. Trendikäs ja tunnelmallinen miljöö oli meille ykkösasia paikan valinnassa. Iso tila toimi joustavasti kaikille toiminnoille kun haluttiin samaan tilaan istumapöydät, noutopöydät, tanssilattia ja lounge-alue. Saatiin itse päättää koko menu, josta halusimme kasvispainotteisen. Kaikki maut olivat hyviä ja saimme siitä kehuja vierailtamme. Vihkiminen tapahtui juhlatilassa ja rakennettiin kaunis alttari kuivakukista ja kynttilöistä, jota kauniit isot ikkunat kehystivät. Onneksemme majoitusta tarvitseville vieraille löytyi lähistöltä yöpymispaikkoja.”

Hääjuhla syksyllä 2022

Kiitos sydämellisestä palvelusta ja ystävällisyydestä

”Etsimme juhlapaikkaa kun isoäiti täytti pyöreitä ja löysimme Wapriikin tuttavien suosituksesta. Sovimme tutustumiskäynnin ja ihastuimme miljööseen. Tilava juhlatila mahdollisti koko suvun juhlien järjestämisen siten että kaikki vieraat mahtuivat samaan tilaan. Kaikki palvelut järjestyivät toiveestamme juhlapaikan kautta, joten meidän ei tarvinnut kuin päättää tarjoiluista ja ohjelmasta. Kiitos sydämellisestä palvelusta ja ystävällisyydestä!”

Syntymäpäiväjuhlat kesällä 2021 

Ruoka ja palvelu oli erinomaista

”Iso kiitos vielä kerran onnistuneista järjestelyistä. Ruoka ja palvelu oli erinomaista. Henkilökunta oli osaavaa ja ohjelma pysyi aikataulussa. Hienoa, että löysimme tilaisuuteen sopivan tarjoilukokonaisuuden, joka vastasi myös vaativimpien kansainvälisten vieraiden odotuksia. Sijainti logistisesti meille parhaalla paikalla keskellä Suomea. Historiallinen paikka ja teollisuusmiljöö tekivät halutun vaikutuksen vieraisiimme. Palataan taas asiaan kun tarvitsemme jälleen asiantuntevaa palveluanne.”

Yritystilaisuus keväällä 2022

Sovi tutustumiskäynti

Visiomme

Tänään

Walleniuksen Wapriikki

Pala historiaa  täynnä mahdollisuuksia.

Huomenna

Walleniuksen Wapriikki

Vetovoimainen elämyksien ja kulttuurin keskus

Lue lisää mahdollisuuksista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje