esitä meillä

Taiteellinen maailmasi

Tule rakentamaan taide-elämyksiä ainutlaatuiseen tehdasmiljööseen - inspiraatio syntyy paikassa, jolla on tarina.

esitä meillä

Taiteellinen maailmasi

Tule rakentamaan taide-elämyksiä ainutlaatuiseen tehdasmiljööseen - inspiraatio syntyy paikassa, jolla on tarina.

Näin haet näyttelyaikaa

Galleria WW sijaitsee Walleniuksen Wapriikin kulttuurihistoriallisessa kenkätehtaassa Juupajoella, lähellä Mänttän taidekaupunkia. Gallerian eri kokoiset ja -henkiset vanhan kenkätehtaan tilat sopivat erilaisen taiteen esittelyyn. Valoisat ja avarat tilat tarjoavat hyvät puitteet yksityis- ja ryhmänäyttelyille. Vuodeksi 2023 haetaan eri taiteen lajeja edustavia näyttelyitä, kuten esimerkiksi maalaus- ja veistostaide, installaatiot, valo- ja mediataide sekä muut taiteen muodot. Näyttelyhakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen info@walleniuksenwapriikki.fi tai postitse osoitteeseen Adooria Oy, Fredrikinkatu 77 A 2, 00100 Helsinki. Haku on avoinna yksittäisille taiteilijoille ja taiteilijaryhmille.

Näyttelyhakemus

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Mukaan liitetään näyttelysuunnitelma, ansioluettelo, 2-3 teos- tai havainnekuvaa, mahdollisesti muuta hakemusta tukevaa kuva- tai videoaineistoa ja hakijan yhteystiedot (etu- ja sukunimi, puhelinnumero, s-posti ja osoitetiedot).

Hakemuksessa tulee kertoa näyttelyjakson toivottu ajankohta ja kesto sekä toive näyttelytilasta. Hakemuksessa pyydetään mainitsemaan myös kaksi muuta toissijaista ajankohta- ja tilatoivetta. Hakemuksen yhteydessä voi esittää mahdollisia tapahtuma- tai projektiehdotuksia. Sähköpostitse ja kirjeitse lähetetyt hakemukset tulee otsikoida nimellä ”Näyttelyhaku 2023”.

Hakemuksessa voi kertoa halukkuudesta osallistua ryhmä- tai yhteisnäyttelyyn. Hakemuksen voi kirjoittaa suomeksi tai englanniksi. 

kysy lisää

Näyttelyajat 2023

25.4.-22.5.2023

23.5.-19.6.2023

20.6.-17.7.2023

18.7.-14.8.2023

15.8.-11.9.2023

12.9.-9.10.2023

Näyttelyaika on 4 viikkoa sisältäen ripustus- ja purkupäivät. Mahdollisuus pidempään näyttelyaikaan varaamalla useamman peräkkäisen näyttelyajan.

Uniikkia tilaa taiteelle

1. krs Päägalleria

190 m2, 1990 € + alv (jaettavissa kahteen osaan)

1. krs Aulagalleria

104 m2, 1050 € + alv

1. krs Kulmagalleria

56 m2, 640€ + alv

1. krs Keskigalleria

40 m2, 470€ + alv

1. krs Pieni Galleria

34 m2, 440€ + alv

2. krs Aaltosen Ateljee

71 m2, 790 € + alv

Kaikissa tiloissa voi järjestää yksityis- ja yhteisnäyttelyjä. Jos samassa tilassa järjestetään useamman kuin yhden taiteilijan näyttely, lisätään tilavuokraan 35€+ alv/taiteilija. Tilavuokran alv on 24%.

katso tilojen pohjakuvat

Näyttelykokonaisuus

Näyttelykokonaisuuteen sisältyy näyttelytila, tiedottaminen näyttelystä näytteilleasettajien toimittamien materiaalien pohjalta (Facebook, Instagram, lehdistötiedotteet, menoinfo), näyttelytilan ylläpito ja avoinna pitäminen. Avajaisiin on mahdollisuus tilata tarjoilu.

Näytteilleasettaja vastaa teosten kuljetuksesta, näyttelyn ripustamisesta, purkamisesta, mahdollisista vakuutuksista sekä näyttelyä koskevan kirjallisen materiaalin (esim. teoslista ja CV) laatimisesta. Teosten myyntiprovisio 25% + alv. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Uniikkia tilaa taiteelle

Visiomme

Tänään

Walleniuksen Wapriikki

Pala historiaa  täynnä mahdollisuuksia.

Huomenna

Walleniuksen Wapriikki

Vetovoimainen elämyksien ja kulttuurin keskus

Lue lisää mahdollisuuksista

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje