esitä meillä

Taiteellinen maailmasi

Tule rakentamaan taide-elämyksiä ainutlaatuiseen tehdasmiljööseen - inspiraatio syntyy paikassa, jolla on tarina.

esitä meillä

Taiteellinen maailmasi

Tule rakentamaan taide-elämyksiä ainutlaatuiseen tehdasmiljööseen - inspiraatio syntyy paikassa, jolla on tarina.

Hae näyttelyaikaa

Galleria WW sijaitsee Walleniuksen Wapriikin kulttuurikeskuksessa, historiallisessa kenkätehtaassa Juupajoella, lähellä Mänttän taidekaupunkia. Gallerian eri kokoiset ja -henkiset vanhan rustiikkiset tilat sopivat erilaisen taiteen esittelyyn. Valoisat ja avarat tilat tarjoavat hyvät puitteet yksityis- ja ryhmänäyttelyille. Vuodeksi 2024 haetaan eri taiteen lajeja edustavia näyttelyitä, kuten maalaus- ja veistostaide, installaatiot, performanssit, valo- ja mediataide sekä muut taiteen muodot.

Näyttelyhakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen info@walleniuksenwapriikki.fi tai postitse osoitteeseen Adooria Oy, Fredrikinkatu 77 A 2, 00100 Helsinki. Haku on avoinna yksittäisille taiteilijoille ja taiteilijaryhmille. Hakemuksessa voi kertoa halukkuudesta osallistua ryhmä- tai yhteisnäyttelyyn. Hakemuksen voi kirjoittaa suomeksi tai englanniksi. 

Näyttelyhakemus

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Mukaan liitetään näyttelysuunnitelma, ansioluettelo, 2-3 teos- tai havainnekuvaa, mahdollisesti muuta hakemusta tukevaa kuva- tai videoaineistoa ja hakijan yhteystiedot (etu- ja sukunimi, puhelinnumero, s-posti ja osoitetiedot).

Hakemuksessa tulee kertoa näyttelyjakson toivottu ajankohta ja kesto sekä toive näyttelytilasta. Hakemuksessa pyydetään mainitsemaan myös kaksi muuta toissijaista ajankohta- ja tilatoivetta. Hakemuksen yhteydessä voi esittää mahdollisia tapahtuma- tai projektiehdotuksia. Sähköpostitse ja kirjeitse lähetetyt hakemukset tulee otsikoida nimellä ”Näyttelyhaku 2024”. Lähetettävät tiedostot nimetään ennen lähettämistä siten, että tiedostonimi alkaa omalla nimellä: sukunimi_etunimi.

Näyttelyajat 2024

Näyttelyhaussa haetaan näyttelyitä jokaiseen kuuten eri galleriatilaan alla mainituille ajanjaksoille.

23.4.-20.5.2024

21.5.-17.6.2024

18.6.-15.7.2024

16.7.-12.8.2024

13.8.-9.9.2024

10.9.-7.10.2024

Näyttelyaika on 4 viikkoa sisältäen ripustus- ja purkupäivät. Mahdollisuus pidempään näyttelyaikaan hakemalla useampaa peräkkäistä näyttelyaikaa.

kysy lisää

Uniikkia tilaa taiteelle

1. krs Päägalleria

190 m2, 1990 € + alv (jaettavissa kahteen osaan)

1. krs Aulagalleria

104 m2, 1050 € + alv

1. krs Kulmagalleria

56 m2, 640€ + alv

1. krs Keskigalleria

40 m2, 470€ + alv

1. krs Pieni Galleria

34 m2, 440€ + alv

2. krs Aaltosen Ateljee

71 m2, 790 € + alv

Kaikissa tiloissa voi järjestää yksityis- ja yhteisnäyttelyjä. Tilavuokran alv on 24%.

katso tilojen pohjakuvat

Gallerian palvelut

Näyttelykokonaisuuteen sisältyy näyttelytila, tiedottaminen näyttelystä taiteilijan toimittamien materiaalien pohjalta (Facebook, Instagram, lehdistötiedotteet, menoinfo), teosvälitys, näyttelytilan ylläpito ja avoinna pitäminen. Avajaisiin on mahdollisuus tilata tarjoilu.

Näytteilleasettaja vastaa teosten kuljetuksesta, näyttelyn ripustamisesta, purkamisesta, mahdollisista vakuutuksista sekä näyttelyä koskevan kirjallisen materiaalin (esim. teoslista ja CV) laatimisesta. Teosten myyntiprovisio 26% + alv. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Mahdolliset kysymykset näyttelyhausta voi lähettää osoitteeseen info@walleniuksenwapriikki.fi.

Uniikkia tilaa taiteelle

Visiomme

Tänään

Walleniuksen Wapriikki

Pala historiaa  täynnä mahdollisuuksia.

Huomenna

Walleniuksen Wapriikki

Vetovoimainen elämyksien ja kulttuurin keskus

Lue lisää mahdollisuuksista

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje