Tilojen vuokraus

Tällaista kohdetta et löydä muualta

Uniikki ja tunnelmallinen tehdasmiljöö huokuu suunnatonta potentiaalia. Se odottaa sinun kaltaistasi luovaa yrittäjää tiloihimme rakentamaan Pirkanmaan matkailun vetonaulaa tai järjestämään ikimuistoisia tapahtumia.

Tilojen vuokraus

Tällaista kohdetta et löydä muualta

Uniikki ja tunnelmallinen tehdasmiljöö huokuu suunnatonta potentiaalia. Se odottaa sinun kaltaistasi luovaa yrittäjää tiloihimme rakentamaan Pirkanmaan matkailun vetonaulaa tai järjestämään ikimuistoisia tapahtumia.

Etsitkö toimitilaa?

Tarvitsetko yrityksellesi liike- tai toimistotilaa? Etsitkö tiloja isoille tapahtumille tai juhlille? Haluaisitko päästä rauhassa toteuttamaan itseäsi luovassa ympäristössä? Tilamme mahdollistavat kaiken tämän. Walleniuksen Wapriikista löytyy 12 m²-500 m² suuruisia tiloja lyhyeen tai pidempään vuokraukseen. Tilojen avaruus ja valoisuus luovat upeat puitteet isoille tilaisuuksille, ateljeelle tai muulle työtilalle. Suuret kaupungit – Tampere, Mänttä, Lahti, Hämeenlinna ja Jyväskylä – ovat hyvien liikenneyhteyksien takana ja muodostavat näin erinomaisen markkina-alueen kohderyhmälle, joka etsii unohtumattomia elämyksiä.

Perusta uusi yritys tai tuo jo toimiva yrityksesi meille

Tervetuloa käsityöläiset, pienet aloittelevat yritykset tai suomalaiset tunnetut brändit. Unelmien kumppani voisi olla esimerkiksi leipomo, lakritsitehdas, koru- tai käsityömyymälä, näyttelyjärjestäjä, mielenkiintoinen putiikkiyrittäjä tai jotain muuta. Meillä on paljon toimistotilaa kaikentyyppisille yrittäjille monipuolisine kokoustiloineen. Toivomme tiloihin erityisesti leipomoa, jonka tunnelmaa muu toiminta ympäröi. Perusta vaikkapa kyläleipomo – rakennuksen sydän odottaa leipuria!

Järjestä meillä tapahtuma

Valoisat ja korkeat tilat sekä uniikki tehdasmiljöö tuovat juhlavuutta jokaiseen juhlaan. Tilat tarjoavat upeat puitteet yleisötapahtumille, juhlille, messuille, musiikki- ja konserttitapahtumille sekä erilaisille taidetapahtumille.

Walleniuksen Wapriikin lähes 5 000 m²:n suuruiset rakennukset tarjoavat monimuotoisia ja muunneltavia tiloja erilaisille tapahtumille ja juhlille. Tarjoamme 12 m²-500 m² suuruisia tilavaihtoehtoja. Historiallisesti merkittävä tiilinen tehdasrakennus ja sen linnamainen ulkomuoto kätkee sisälleen monia erilaisia tiloja. 

Tuo meille verkkokauppasi varasto

Tarjoamme varasto- ja logistiikkaratkaisun verkkokaupallesi. Meiltä löydät erikokoisia varastotiloja erilaisiin varastointitarkoituksiin.

Jos tuotteesi sopii tunnelmaamme, voimme ottaa niitä myyntiin myös myymäläämme. Voimme hoitaa myös verkkokauppasi tuotteiden postituksen.

Paikka itsesi toteuttamiseen

Unelmoitko valoisista ja avarista ateljeetiloista? Etsitkö tilaa elokuvatuotannolle? Haluatko hiljentyä kirjallisten työn ääreen ja antaa tilaa luovuudelle? Suuret holvikaariset ikkunat, korkeat huoneet ja trendikkyyttä viestivät sisätilat antavat hyvät mahdollisuudet moninaiselle luovalle toiminnalle.

Miten olisi oma lakritsitehdas?

Korkeakosken kenkätehtaan perustaja Edward Wallenius siirtyi ulkomaille 1900-luvun alkuvuosina ja jatkoi yrittäjänä Vladivostokissa, Novosibirskissa, Kiinassa ja Syyriassa, minne hän perusti lakritsiextraktitehtaan 1930-luvulla. Historian rohkean yrittäjätarinan siivittämänä toivomme tehtaan tiloihin lakritsitehdasta, joka tuo menneen ajan eläväksi osaksi nykypäivää.

Lue lisää

Kysyttyä

Kiinnoistuitko mahdollisuuksista ja jäit miettimään käytäntöä?

Lue lisää!

Tarkempi toimitilakuvaus

Tutustu kuviin ja teknisiin tietoihin.

Lue lisää!

Alueen matkailupotentiaali

Tutustu miltä Walleniuksen Wapriikki ja lähiseudun matkailutarjonta näyttää matkailijan silmin.

Lue lisää!

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje