Kuvaus

Tunnelmallinen tehdasmiljöö kutsuu aistimaan joulun taikaa

Walleniuksen Wapriikin joulu on täynnä tunnelmaa ja elämyksiä! Tee matka historialliseen tehdasmiljööseen ja koe kuinka vanha tehdasrakennus muuttuu ensimmäistä kertaa Korkeakosken Korvatunturiksi!

Joulun aika alkaa 26.11., jolloin Joulutori sekä Tee- ja kahvihuone Singer avautuvat. Joulutori ja kahvila ovat avoinna jouluun saakka to-su klo 12-18 ja jouluviikolla myös maanantaina ja tiistaina.  Joulun odotus huipentuu nelipäiväisiin joulumyyjäisiin kahtena viikonloppuna. Joulutorilta ja joulumyyjäisistä löydät ihania lahjoja itselle ja läheisille!

Joulutori

Joulutorilla voit tehdä jouluostoksia joulutunnelman luomiseksi kotiisi. Joulutorilta voi löytää lahjaksi kotimaisia tuotteita, yksilöllisiä elintarvikkeita, paikallisia erikoisuuksia, kynttilöitä, keramiikkaa, huopatuotteita, jouluisia sisustustavaroita, käsitöitä ja koruja. Saatavilla mm. Marjatila Tyrnikan, ChefBugin ja Huukon hillojen uniikkeja tuotteita.

Kanelintuoksuinen Tee- ja kahvihuone Singer

Tee- ja kahvihuone Singerissä herkutellaan jouluisilla leivonnaisilla ja tavoitellaan mantelia joulupuurosta. Laajan teevalikoiman lisäksi tarjolla on erilaisia glögejä, kuten tyrniglögiä.

Joulumyyjäiset

Joulun aika huipentuu nelipäiväisiin joulumyyjäisiin 12.-13.12. ja 19.-20.12., jolloin tuotteitaan tulevat myymään monet yritykset, paikalliset pientuottajat ja käsityöläiset tulevat myymään tuotteitaan, kuten hirvenkynsi- ja kalannahkakoruja, designia, luonnonkosmetiikkaa ja artesaaniherkkuja. Lue lisää näytteilleasettajista tästä!

Tervetuloa mukaan myymään! Varaathan myyntipöytäsi ajoissa. Myyntipaikka 20€/päivä. Lisätiedot ja varaukset 040 515 3362/info@walleniuksenwapriikki.fi/Yhteydenottolomake

Jouluohjelmaa

Joulutorin ja joulumyyjäisten lisäksi tehdasmiljöö täyttyy jouluisella ohjelmalla. Kuuntele musiikkiesityksiä ja vieraile vanhaan talliin rakennetussa seimessä tervehtimässä aitoja lampaita. Viulumusiikkia 19.-20.12.

Tiedotamme Facebookissa ja Instagramissa ohjelmien tarkemmista ajankohdista, seuraa tunnelmiamme somessa!

Avarat tilat mahdollistavat turvallisen jouluelämyksen.

Hyppää junaan vaikka Tampereelta ja juna tuo suoraan Walleniuksen Wapriikkiin Juupajoelle 40 minuutissa!

Milloin?

Joulutori ja Tee- ja kahvihuone Singer avoinna 26.11.-22.12. to-su klo 12-18 (myös jouluviikolla ma-ti 21.-22.12.)

Joulumyyjäiset 12.-13.12. ja 19.-20.12. klo 10-18

Mahdollinen muu ohjelma päivitetään myöhemmin. Seuraa tapahtumiamme somessa!

Missä?

Walleniuksen Wapriikki

Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Katso kuinka pääset meille!

Tutustu näyttelyihin

Ota yhteyttä!

Seuraa