Kuvaus

Tervetuloa nauttimaan musiikista ja kesäiltojen tunnelmasta

Heinäkuun keskiviikkoillat täyttyvät taianomaisesta tunnelmasta kun ilmaiskonsertit soivat Rantapuistossa Walleniuksen Wapriikin uniikissa tehdasmiljöössä Juupajoella. Nauti rennosta tunnelmasta ja upeasta livemusiikista historiallisen tehdasalueen syleilyssä auringon laskiessa horisonttiin. Tule viihtymään ja aistimaan kuinka musiikki kohtaa kesäillan kauneuden. Kahvilan kesäiset tarjottavat ja raikkaat drinkit tuovat kesän suoraan lasiisi. Konsertit järjestetään heinäkuussa keskiviikkoisin 10.-31.7. klo 19.
Tutustu konsertteihin ja esiintyjiin alta. Tästä alkavat kesän parhaimmat illat!

Esiintyjät

10.7. klo 19 Eeva Leijo ja Taina Raittila

Kahden sellon täyteläinen sointi luo sielukkaan tunnelman kesän ensimmäisessä Rantapuisto soi -konsertissa. Ohjelmassa kuullaan runsas kattaus kevyttä klassista sekä vetävää elokuvamusiikkia.

17.7. klo 19 Duo Ilkka Niemi ja Tuukka Ojala

Ilkka Niemi on tamperelainen laulaja-lauluntekijä ja viulisti. Hän esiintyy Walleniuksen Wapriikilla duona taitavan ja monipuolisen kosketinsoittajan Tuukka Ojalan kanssa. He tuovat räätälöidyn kokoelman kesätunnelmaan sopivia suomenkielisiä lauluja, joissa on myös vaikutteita eri maiden musiikista, kuten Irlannista ja Italiasta. Ohjelmassa on mukana myös tutumpia lauluja esim. Hectorilta ja J. Karjalaiselta. ”Illan musiikillinen anti on todella kattava sekä ajallisesti että tyylilajien puolesta”, Ilkka kehaisee.

24.7. klo 19 Kaikuluotain

Helsinkiläinen duo esittää kaikkien rakastamia ikivihreitä kappaleita omina kitara-laulu -sovituksina. Konsertti leikittelee iloisesti eri genrelajien rajapinnoilla. Musiikki keinuu kuin blues ja rytmittyy kuin soul tai rock -iskelmää unohtamatta. Marjut Salonen, laulu, Jore Vartiainen, kitara.

31.7. klo 19 Duo Pamela & Piia Kristiina

Laulaja Pamela Kilpeläinen ja pianisti Piia Kristiina johdattavatkuulijan monipuoliselle musiikkimatkalle, jossa liikutaan vahvojen tunteiden ja tarinoiden parissa ranskalaisista chansoneista kotimaiseen musiikkiin. Konsertissa kuullaan sekä omia kappaleita molempien tuotannosta että Bond-elokuvasävelmiä, chansoneita sekä ikivihreitä jazz- ja pop-kappaleita. Esityskielinä ovat mm. suomi, englanti ja ranska. Pamela Kilpeläinen on tunnettu erittäin monipuolisena laulajana sekä vahvana tulkitsijana. Hänellä on kokonaisuudessaan peräti seitsemän laulukieltä. Piia Kristiina on puolestaan kokenut ja suosittu pianisti joka on myös aktiivinen uuden musiikin säveltäjä.

Kahvila Singer avoinna

Kahvila Singer palvelee väliajalla ja koko konsertin ajan tarjoten virkistäviä kesäisiä drinkkejä, kylmiä ja kuumia juomia sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. A-oikeudet. Lämpimästi tervetuloa viettämään suloista kesäiltaa ja nauttimaan musiikista historiallisen tehtaan kauniissa rantapuistossa!

Näin pääset meille

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje