Kuvaus

Tehdas soikoon! -konsertti 15.10.2022

Walleniuksen Wapriikin vanha tehdassali Juupajoella herää eloon hyvän musiikin parissa lauantai-iltana 15.10. klo 18. Konsertissa kuullaan laulaja Eva Vikmanin raikkaasti tulkittuja jazziskelmiä ja harmonikansoittaja Netta Skogin digihaitarilla loihtimia uskomattomia säveliä lokakuun
hämärtyvään iltaan.

Eva Vikman

Uuden sukupolven lahjakkaimpiin laulajiin mainittu Eva Vikman on tunnetu jazziskelmägenren raikkaana ja valovoimaisena tulkitsijana. Eva Vikman esittää suomenkielistä, popin rajapinnoilla kulkevaa, uutta jazziskelmämusiikkia glamourilla twistillä.

Vikman on menestynyt useissa valtakunnallisissa, korkeatasoisissa kilpailuissa sekä laulajana että lauluntekijänä. Lauluntekemisen Eva aloitti 12-vuotiaana, ja on opiskellut lauluntekemistä mm. Mariskan johdolla. Eva säveltää ja sanoittaa popin rajapinnoilla kulkevaa jazziskelmämusiikkia, jonka lyyriset sanoitukset luovat samaistuttavia maisemia ja toivoa.

Netta Skog

Nightwishin kanssa soittanut Netta Skog on yhden naisen orkesteri. Ja todistetusti, maailman paras sellainen. Skog pystyy loihtimaan digiharmonikastaan sellaiset soundit, ettet silmäsi sulkiessasi usko mikä soitin on todella kyseessä. Luvassa on jotain uutta ja ennenkänemätöntä! Artistin ohjelmistossa on laajasti musiikkia niin heavy metallista klassiseen ja jopa elokuva-soundtrackeihin. Netta Skog on digihaitarinsoiton maailmanmestari 2015.

Väliaika, Tee- ja kahvihuone Singer avoinna klo 16 alkaen ja väliajalla. Tarjolla mm. makeita ja suolaisia herkkuja sekä kuumia erikoisjuomia.

Kesto n. 2h 20 min sis. väliajan.

Konsertin aikaan esillä on myös suurin osa näyttelyistä.

Järjestäjät: Saskyn Musiikkituotannon opiskelijat, Walleniuksen Wapriikki

Liput

Liput ennakkoon 20 €

Ennakkovaraukset sähköpostitse tehdassoikoon@gmail.com/p. 040 515 3362

Liput ovelta 25 €

Maksu paikan päällä, maksutapoina Mobilepay/pankkikortti/käteinen

MILLOIN

La 15.10. klo 18

PAIKKA

Walleniuksen Wapriikki, Walleniuksekatu 2, 35500 Korkeakoski, Juupajoki

LISÄTIETOJA

p. 040 515 3362/info@walleniuksenwapriikki.fi

Näin pääset meille

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje