Kuvaus

Häävinkkien top 5

Nyt on lupa unelmoida ja suunnitella juuri sinun näköisesi häät! Lue, millaisia vinkkejä annamme häiden suunnitteluun.

1. Ruoka kruunaa juhlan

Vinkeistä ensimmäinen on tietenkin ruoka. Sen merkitys hääjuhlalle on aivan keskeinen. Onnistuneen tarjoilun varmistamiseksi suosi paikkoja, joiden kautta hoituvat myös tarjoilut. Tällöin voidaan varmistaa ruoan riittävyys keittiön läheisyyden ansiosta sekä välttyä mahdollisilta haasteilta toimintojen yhteensopivuudessa. Tarjoilut ja esillepano sopivat myös taatusti paikan henkeen. Juhlatarjoilut järjestyvät kauttamme, sillä meille tärkeää on ruoan laatu, riittävyys ja näyttävä esillepano. Toteutamme mieleisesi makumaailmat 40 vuoden kokemuksella juhlien järjestämisestä.

2. Panosta paikkaan

Hääjuhla on elämän merkittävimpiä hetkiä ja hääpaikka merkittävin tunnelmanluoja. Hääpaikan jos minkä on oltava wau!

3. Varmista juhlien ajankohta

Vaikka tällä hetkellä eletään poikkeuksellisia aikoja, varataan häitä silti ja jopa vilkkaammin! Rajoitusten vuoksi aikaa riittää juhlasuunnitelmien tekemiseen. Myös lähivuodet täyttyvät huimaa vauhtia, sillä suurin osa vuoden 2021 juhlista siirtyy myöhempään ajankohtaan. Mikäli toivot tiettyä ajankohtaa unelmien päivälle kannattaa varaus tehdä mahdollisimman pian.

4. Tarkista joustavuus

Juhlapaikkaa varatessa kannattaa varmistaa varausehtojen joustavuus muutosten varalle. Meillä häiden siirtäminen onnistuu joustavasti vallitsevan yhteiskunnallisen tilanteen niin vaatiessa.

5. Juhli yhdessä

Ikuista elämäsi suuri hetki läheisten kanssa. Mahtuvatko kaikki vieraat yhdessä samaan tilaan? Meiltä löydät erikokoisia tiloja siten, että kaikki saavat varmasti juhlia yhdessä samassa tilassa.

Lue lisää!

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje