Kuvaus

Tunnettuja jazzhittejä raikkaasti tulkiten

Mila Nissinen esittää tunnettuja jazzhittejä raikkaasti tulkiten tunnetun jazzpianisti Valeri Nikitinin kanssa. 
Jazzlaulaja Mila Nissinen ja pianisti Valeri Nikitin ovat esittäneet jazzia yhdessä klassisesti ja energisesti. Nyt heidän upeita tulkintoja kuullaan ensimmäistä kertaa Pirkanmaalla jazzillan rennossa tunnelmassa Walleniuksen Wapriikin uniikissa tehdasmiljöössä. Voit virkistäytyä niin pienen syötävän ja juotavan kuin upean loistavan musiikin äärellä. Illan aikana kuullaan mielenkiintoinen kokonaisuus tunnetuimpia jazzstandardeja.

Mila Nissinen

on nuori lahjakas jazzlaulaja ja lauluntekijä, joka on esiintynyt useissa merkittävissä jazztapahtumissa ympäri Suomea. Hänet tunnetaan Suomen tunnetuimmilta jazzmusiikin lavoilta, kuten Sture Jazzista ja Storyvillestä. Hän on myös tuonut uuden tuulahduksen Suomen pop-skeneen tehden koukuttavia pop-biisejä, joiden tuotannoissa yhdistyvät tyylikkäästi usat eri genret.

Valeri Nikitin

tunnetaan jazzpianistina, alttoviulistina, säveltäjänä, sovittajana ja opettajana. Nikitin on uransa aikana työskennellyt laajalti ja monialaisesti eri yhtyeissä ja rikastuttanut jazzmusiikin kenttää. Hän on esiintynyt useilla kansainvälisillä jazzfestivaaleilla ja -klubeilla.

Tervetuloa kuuntelemaan jazzmuusiikin hittibiisejä ja nauttimaan tehdasmiljöön kesäillan tunnelmasta!
Tapahtumassa noudatetaan voimassaolevia koronarajoituksia. Suuret tilat mahdollistavat turvallisen elämyksen.

Aika ja paikka

Pe 27.8.2021 klo 18
Walleniuksen Wapriikissa, Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Liput

Liput ovelta 10€
Mahdollisuus varata liput myös ennakkoon info@walleniuksenwapriikki.fi/Yhteydenottolomake.
Kysy lisää!

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje