Kuvaus

Vuoden huikein ja suurin juhlavuoden päätapahtuma on pian täällä

Juupajoen kunta täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Sitä juhlitaan kunnan järjestämässä koko perheen upeassa musiikkitapahtumassa lauantaina 12.8. klo 14-22. Walleniuksen Wapriikin piha-​​alueella (Walleniuksenkatu 2) Juupajoen Korkeakoskella. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ota mukaan perheesi ja ystäväsi ja tule nauttimaan vuoden hienoimmasta tapahtumasta kesäiseen tehdasmiljööseen. Luvassa tunnettuja esiintyjiä, runsaasti erilaisia ruokailu- ja herkuttelumahdollisuuksia sekä muuta mukaansatempaavaa ohjelmaa. Tästä jos mistä puhutaan vielä vuosienkin päästä!

Juupajoki toivottaa aivan kaikki läheltä ja kaukaa tervetulleeksi juhlimaan yhdessä 110-vuotiasta Juupajoen kuntaa!

Ohjelma & esiintyjät

Kunnanjohtajan avaussanat klo 14.30
Herra Heinämäki ja lato-​orkesteri klo 15
Sumua Duo n. klo 16:15
Anne Mattila Trio n. klo 17:30
Mummot satakymmenen lasissa n. klo 19:15
Kaija Kärkinen ja Ile Kallio n. klo 20

Walleniuksen Wapriikin sisällä tapahtuu

Kruunaa musiikkielämys runsailla ruokatarjoiluilla, sesongin herkuilla ja kesäisillä drinkeillä

Walleniuksen Wapriikin Tee- ja kahvihuone Singer, taidenäyttelyt ja herkkukauppa ovat avoinna koko tapahtuman ajan ja sen jälkeen iltamyöhään klo 01 saakka.

Kokonaisena palvattu possu – juhlapäivän ruokatarjoilujen kingi

Tee ruokailusta mieleenpainuva elämys ja herkuttele kokonaisena palvatulla possulla. Juhlapäivän ruokatarjoilujen kingi tarjoillaan lisukkeineen Wapriikin piha-alueella puiselta lavetilta höyryävän savusaunan kuumana.

Tee- ja kahvihuone Singer

Walleniuksen Wapriikin Tee- ja kahvihuone Singerissä tarjolla monipuolinen valikoima erikoiskahveja, teetä, käsintehtyjä limonadeja, suolaisia ja makeita herkkuja sekä jäätelöannoksia. Piha-alueella Wapriikin myyntipiste, jossa saatavilla mm. vohveleita ja jäätelöä.

Kippistä kesäisillä cocktaileilla rantapuistossa

Juhli kippistämälä raikkailla cocktaileilla ja mocktaileilla, kuten Kosken kuohu -nimikkodrinkillä, rantapuistossa kohisevan kosken äärellä. Alkoholitarjoilu Tee- ja kahvihuone Singerissä ja terassilla klo 01 saakka.

Galleria WW:n taidenäyttelyt

Galleriassa on esillä intsallaatio-, keramiikka-, lasi- ja maalaustaidetta. Näyttelyihin vapaa pääsy.

Herkkukaupasta Juupajoki 110 -juhlavuoden suklaata

Herkkukaupasta löydät pientilojen herkut ja paikalliset erikoistuotteet, kuten käsintehtyjä Juupajoki 110 -suklaalevyjä eri mauissa.

Walleniuksen Wapriikki avoinna klo 01 saakka

Tapahtuman jälkeen on vielä illan hämärtyessä mahdollisuus jäädä nauttimaan tunnelmallisesta elokuun illasta vaikkapa raikkaan drinkin äärelle Tee- ja kahvihuone Singeriin. Kokoa siis mukaan ystäväsi ja virkistäydy tapahtumarikkaan päivän jälkeen tehdasmiljöön varjoissa.

Seuraa Walleniuksen Wapriikin tunnelmia sivuillamme ja somekanavissamme, niin saat tiedon mitä juhlapäivänä tapahtuu!

Tapahtuman lisätiedot

Tapahtuman järjestää Juupajoen kunta yhteistyössä paikallisten yritysten ja yhdistysten kanssa. Lisätietoja tapahtumasta, liikennejärjestelyistä ja pysäköintipaikoista löydät Juupajoen kunnan kotisivuilta.

Lue lisää tapahtumasta kunnan kotisivuilta

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje