Kuvaus

Kunnianosoitus VR:ltä: Walleniuksen Wapriikille oma rautatie

Orivesi – Vilppula = Walleniuksen Wapriikin rautatie

Kiitoksena kestävistä valinnoistamme VR nimitti Walleniuksen Wapriikille oman junareitin, Orivesi-Vilppula-rataosuuden, 26.4.2023. Orivedeltä Vilppulaan puksutellaan tästedes vastuullisuutta edistävän ja junamatkustamista suosivan Walleniuksen Wapriikin mukaan nimetyllä rataosuudella. Nimeäminen on kunnianosoitus yritykselle, jokaa suosii matkustamisessaan hiilineutraalia junaa. Vastaanotamme kiitollisina tämän tunnustuksen!

Junalla suoraan perille Walleniuksen Wapriikkiin

Korvaamalla liikematkustamiseen liittyvää autoilua junalla, olemme yhteisellä matkalla kohti vihreämpää tulevaisuutta. Sillä, miten liikumme, on vaikutusta ympäristöön. Siksi kannustamme asiakkaitamme ja henkilöstöämme valitsemaan matkoilleen hiilineutraalin junan.

Edelläkävijänä haluamme huomioida päätöksenteossamme ilmastovaikutukset suosimalla junaa matkustamisessa. Juna on paitsi elämyksellinen, mukava ja turvallinen, myös helpoin ja nopein matkustusmuoto liike- ja lomamatkoille.

Junalla kulkeminen on meille ja asiakkaillemme luonnollisin liikkumismuoto myös siksi että junalla pääsee suoraan meille, perille Walleniuksen Wapriikkiin. Juupajoen junaseisake on aivan vieressämme!

Kunniakirje VR:ltä
Tule meille junalla
Katso tästä junareittimme

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje