Kuvaus

Syksyn valovoimaisin tapahtuma tuo valoiloa tehdasmiljöön varjoihin

Lux Korkeakoski -valotapahtuma valaisee syksyn pimeyden 29.-30.9. Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella. Ilta tuo hämärtyessään esiin erilaiset valot ja valoteokset. Kiertele sisällä ja ulkona katsellen valoteoksia ja -esityksiä. Luvassa myös elävää musiikkia. Koe kuinka tehdasmiljöö täyttyy valoilolla. Valon voima ja loisto houkuttelee nauttimaan syksyisestä valotapahtumasta! Suosituksi muodostunut neljättä kertaa järjestettävä koko perheen valotapahtuma laajenee tänä vuonna. Illan kohokohtana nähdään tänä syksynä kaksi esitystä, tulishow ja led-esitys.

Starlight -ledshow

Valovoimaisen Piagrinan uusi led-show Starlight kertoo jäisen tähdenlennon tarinaa. Esityksessä valot ja akrobatia kuljettavat yleisön lennokkaisiin tunnelmiin. Piagrina on tanssija, akrobaatti ja tuli/valotaiteilija. Hän on esiintynyt lähes koko ikänsä erilaisissa tanssijakokoonpanoissa sekä sooloartistina. Tankotanssi vei hänen tiensä kohti tulitaidetta ja hän päätyikin esiintymään tuliteatteriin josta jäsenyys Tamperelaiseen Tuliryhmä Flammaan alkoi vuonna 2011. Myöhemmin enemmän akrobatian ja sirkukseen maailmaan hurahtanut tanssija on treenannut ja esiintynyt myös Las Vegasissa.

Beat With the Heat -tulishow

Jäisen led-shown vastapainoksi Piagrinan Beat With the Heat Fire Show luo pimeneviin iltoihin liekkien lumoavaa rytmiä ja lämpöä. Piagrinan esityksessä yhdistyvät sulavasti tulitaide, tanssi ja akrobatia.

Kassaran esitys

Elävästä musiikista vastaa paikallinen Kassara -bändi. Bändin menevässä tahdissa juhlitaan vuoden loppuhuipennusta!

Valoja ja valoteoksia

Ilta tuo hämärtyessään esiin esitysten lisäksi erilaiset valot ja valoteokset, jolloin voi kierrellä tehdasmiljöössä sisällä ja ulkona katsellen valoinstallaatioita. Tapahtumassa nähdään muun muassa Juupajoen koulun oppilaiden toteuttamia valoteoksia.

Popcorn-kone kuumana Tee- ja kahvihuone Singerissä & brunssit

Tee- ja kahvihuone Singerissä nautitaan kuumia ja kylmiä juomia sekä makeita ja suolaisia herkkuja koko tapahtuman ajan. Myös Popcorn-kone kuumana! Brunsseista nautitaan 30.9. ja 1.10. klo 12-15. Samalla voi tutustua Galleria WW:n näyttelyihin sekä herkkukauppa- ja putiikki Lafkaan. Seuraa tapahtuman tunnelmia Facebookissa ja Instagramissa!

Valotaiteilija ja akrobaatti Piagrinan esitys kruunaa illan

Syksyn odotetuimmassa tapahtumassa nähdään molempina iltoina valovoimaisen Piagrinan monipuolinen esitys, jossa yhdistyvät lumoavasti valotaide, tanssi sekä akrobatia.

Piagrina on tanssija, akrobaatti ja tuli/valotaiteilija. Esiintynyt hän on lähes koko ikänsä erilaisissa tanssijakokoonpanoissa sekä sooloartistina. Tankotanssi vei hänen tiensä kohti tulitaidetta ja hän päätyikin esiintymään tuliteatteriin josta jäsenyys Tamperelaiseen Tuliryhmä Flammaan alkoi vuonna 2011. Myöhemmin enemmän akrobatian ja sirkukseen maailmaan hurahtanut tanssija on treenannut ja esiintynyt myös Las Vegasissa.

Valoteoksia ja elävää musiikkia uniikissa tehdasmiljöössä

Ilta tuo hämärtyessään esiin erilaiset valot ja valoteokset. Kiertele sisällä ja ulkona katsellen valoteoksia. Nauti Piagrinan upeasta valoesityksestä ja elävästä musiikista Kassara -bändin esiintyessä monipuolisesti.

Tee- ja kahvihuone Singer palvelee koko illan ajan

Tee- ja kahvihuone Singerissä nautitaan kuumia ja kylmiä juomia sekä makeita ja suolaisia herkkuja. Brunssi tarjolla 30.9. ja 1.10. klo 12-15. Samalla voi tutustua Galleria WW:n näyttelyihin sekä herkkukauppa- ja putiikki Lafkaan. Seuraa tapahtuman tunnelmia Facebookissa ja Instagramissa!

Tervetuloa syksyn valovoimaisimpaan tapahtumaan!

Liput

Aikuiset 10 €

Lapset 6 €

Lipunmyyntipiste ovella avautuu klo 19.30. Molemmat esitykset esitetään kumpanakin päivänä.

Led-esitys n. klo 21.00 ja tulishow n. klo 22.30. Kellonajat ovat ohjeellisia.

Aika

pe-la 29.-30.9. klo 19.30.-01

Paikka

Walleniuksen Wapriikki

Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Meille pääset suoraan junalla Tampereelta puolessa tunnissa!

Lisätiedot info@walleniuksenwapriikki.fi/p. 0405153362

Liput

Liput 6 €/hlö

Perhelippu 15 €

Aika

30.9.-1.10. klo 19.30-23.00

Paikka

Walleniuksen Wapriikki

Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Meille pääset suoraan junalla Tampereelta puolessa tunnissa!

Lisätiedot info@walleniuksenwapriikki.fi/p. 0405153362

Näin pääset meille

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje