Kuvaus

Syksyn valovoimaisin tapahtuma tuo valoiloa tehdasmiljöön varjoihin

Lux Korkeakoski -valotapahtuma valaisee syksyn pimeyden 27.-28.9. Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella. Ilta tuo hämärtyessään esiin erilaiset valot ja valoteokset. Kiertele sisällä ja ulkona katsellen valoteoksia ja -esityksiä. Luvassa myös elävää musiikkia. Koe kuinka tehdasmiljöö täyttyy valoilolla. Valon voima ja loisto houkuttelee nauttimaan syksyisestä valotapahtumasta! Suosituksi muodostunut neljättä kertaa järjestettävä koko perheen valotapahtuma laajenee tänä vuonna.

Valoja ja valoteoksia

Ilta tuo hämärtyessään esiin esitysten lisäksi erilaiset valot ja valoteokset, jolloin voi kierrellä tehdasmiljöössä sisällä ja ulkona katsellen valoinstallaatioita.

Ohjelma julkaistaan syksyn aikana.

Popcorn-kone kuumana Tee- ja kahvihuone Singerissä

Tee- ja kahvihuone Singerissä nautitaan kuumia ja kylmiä juomia sekä makeita ja suolaisia herkkuja koko tapahtuman ajan. Myös Popcorn-kone kuumana! Samalla voi tutustua Galleria WW:n näyttelyihin sekä herkkukauppa- ja putiikki Lafkaan. Seuraa tapahtuman tunnelmia Facebookissa ja Instagramissa!

Valotaiteilija ja akrobaatti Piagrinan esitys kruunaa illan

Syksyn odotetuimmassa tapahtumassa nähdään molempina iltoina valovoimaisen Piagrinan monipuolinen esitys, jossa yhdistyvät lumoavasti valotaide, tanssi sekä akrobatia.

Piagrina on tanssija, akrobaatti ja tuli/valotaiteilija. Esiintynyt hän on lähes koko ikänsä erilaisissa tanssijakokoonpanoissa sekä sooloartistina. Tankotanssi vei hänen tiensä kohti tulitaidetta ja hän päätyikin esiintymään tuliteatteriin josta jäsenyys Tamperelaiseen Tuliryhmä Flammaan alkoi vuonna 2011. Myöhemmin enemmän akrobatian ja sirkukseen maailmaan hurahtanut tanssija on treenannut ja esiintynyt myös Las Vegasissa.

Valoteoksia ja elävää musiikkia uniikissa tehdasmiljöössä

Ilta tuo hämärtyessään esiin erilaiset valot ja valoteokset. Kiertele sisällä ja ulkona katsellen valoteoksia. Nauti Piagrinan upeasta valoesityksestä ja elävästä musiikista Kassara -bändin esiintyessä monipuolisesti.

Tee- ja kahvihuone Singer palvelee koko illan ajan

Tee- ja kahvihuone Singerissä nautitaan kuumia ja kylmiä juomia sekä makeita ja suolaisia herkkuja. Brunssi tarjolla 30.9. ja 1.10. klo 12-15. Samalla voi tutustua Galleria WW:n näyttelyihin sekä herkkukauppa- ja putiikki Lafkaan. Seuraa tapahtuman tunnelmia Facebookissa ja Instagramissa!

Tervetuloa syksyn valovoimaisimpaan tapahtumaan!

Liput

Liput tulossa myyntiin syksyn aikana.

Aika

pe-la 27.-28.9. klo 19.30.-01

Paikka

Walleniuksen Wapriikki

Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Meille pääset suoraan junalla Tampereelta puolessa tunnissa!

Lisätiedot info@walleniuksenwapriikki.fi/p. 0405153362

Liput

Liput 6 €/hlö

Perhelippu 15 €

Aika

30.9.-1.10. klo 19.30-23.00

Paikka

Walleniuksen Wapriikki

Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Meille pääset suoraan junalla Tampereelta puolessa tunnissa!

Lisätiedot info@walleniuksenwapriikki.fi/p. 0405153362

Näin pääset meille

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje