Kuvaus

Maria Svanin 40-vuotisjuhlakonsertti

Kuorevesiläinen sopraano Maria Svan juhlii 40-vuotissyntymäpäiväänsä Sävelet soliskoot! -konsertissaan Walleniuksen Wapriikin keväisessä tehdasmiljöössä Juupajoella 15.4. klo 14. Tunteikkaassa konsertissa kuullaan lähiseudulla vaikuttavien kamarimuusikkojen sopraano-ohjelmiston parhaimpia ja suosituimpia teoksia.

Ohjelmistossa kuullaan mm. arvostettu Mozartin motetti Exsultate Jubilate (Riemuitse, ole iloinen), jonka hän sävelsi teini-ikäisenä ja siksi sävelkielessä kuuluu hyvin barokin ajan kuviolaulujen virtuoottisuus. Lisäksi kuullaan maailmalla yksi eniten esitetyistä kamarimusiikkiteoksista Stabat Mater, joka vie vielä hetkeksi viikon takaisen pääsiäisen tunnelmiin.

Konsertin aikana päästään myös nauttimaan pienempiä soololauluja sekä duettoja altto Salla Valkeapään kanssa. Konserttia tähdittävät myös pianisti Kaja Jantsikene sekä jousitriossa soittavat Mika Tepponen (viulu), Katja Autonen-Lepistö (viulu) ja Marjo Tepponen (sello).

Tervetuloa nauttimaan säveltaiteesta upeassa 1800-luvun tehdasmiljöön tunnelmassa!

Osta ennakkolippu tästä

Konsertin taiteilijat

Maria Svan

Suomalais-amerikkalainen Maria Svan on suorittanut laulun ammattiopintonsa Pohjois-Michiganin yliopistossa Yhdysvalloissa sekä Centria AMK:ssa Sirkka Haaviston oppilaana. Svan on konsertoinut Suomessa, Amerikassa, Kreikassa ja Italiassa sekä ollut mukana monissa näyttämöproduktioissa. Hän on myös opiskellut  mm. Jaakko Ryhäsen ja Cynthia Makrisin yksityisopetuksessa sekä Italian Trentinossa Belcanto Academyn oopperakoulutuksessa Francesca Micarellin ja Massimo Lambertinin johdolla.

Salla Valkeapää

Salla Valkeapää on mänttäläissyntyinen alttolaulajatar ja laulupedagogi. Viulunsoittoa, klassista laulua sekä laulupedagogiikkaa opiskellut kamarikuorolaulaja johtaa omaa laulukoulua.

Kaja Jantsikene

Kaja Jantsikene on diplomipianonsoitonopettaja ja muusikko, joka on toiminut kulttuurialan lapsityön johtajana, pianonsoitonopettajana ja ammattisäestäjänä yli 30 vuoden ajan sekä kanttorina ja kuoronjohtajana yli 20 vuoden ajan. Hän on perustanut Vilppulaan monia kuoroja ja toimii niiden taiteellisena johtajana.

TAT-jousitrio

TAT-jousitrion jäsenet ovat mänttävilppulalaisia muusikoita ja musiikkipedagogeja: Mika Tepponen (viulu), Katja Autonen-Lepistö (viulu/alttoviulu) ja Marjo Tepponen (sello). Jousitrio luo yhdessä pianon kanssa konserttiin ”pienoisorkesterin”.

Liput

Liput 15 € ennakkoon 10.4. asti
Liput ovelta 18 €
Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät konserttiin maksutta ja ovat myös erittäin tervetulleita

Osta ennakkolippu tästä

Aika

La 15.4. klo 14
Tee- ja kahvihuone Singer palvelee konserttipäivänä klo 12-16.

Paikka

Walleniuksen Wapriikki
Walleniuksekatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Lisätiedot

p. 040 515 3362
info@walleniuksenwapriikki.fi

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje