Kuvaus

Jouluinen tehdasmiljöö kutsuu tunnelmoimaan joulun taikaa

Kanelintuoksuinen Tee- ja kahvihuone Singer, Joulukauppa Lafka, Joulumarkkinat ja muu ohjelma virittävät joulun aikaan.

Joulumarkkinoilta 16.-17.12. klo 11-17 löydät paikallisia lähituottajia, käsitöitä ja ihania jouluherkkuja. Mitä parhain mahdollisuus tehdä joululahjaostoksia!

Ota mukaan ystäväsi tai perheesi ja suuntaa Walleniuksen Wapriikkiin Juupajoelle nauttimaan tunnelmasta.

Joulubrunssit

Tunnelmalliset joulubrunssit tuovat yhteen koko perheen. Mikä olisi ihanampaa kuin yhteinen brunssihetki läheisten kanssa ainutlaatuisessa tehdasmiljöössä nauttien sesongin herkuista, elävästä musiikista ja joulun taiasta? Järjestämme joulubrunsseja joka viikonloppu 17.12. asti la-su klo 12-15. Katso brunssien ajankohdat sivuiltamme ja lahjoita rakkaimmille hemmotteluhetki brunssillamme.

Joulukauppa Lafka

Joulukaupassa voit tehdä jouluostoksia joulutunnelman luomiseksi kotiisi. Joulutorilta voi löytää lahjaksi kotimaisia tuotteita, yksilöllisiä elintarvikkeita, paikallisia erikoisuuksia, kynttilöitä, keramiikkaa, huopatuotteita, jouluisia sisustustavaroita, käsitöitä ja koruja.

Kanelintuoksuinen Tee- ja kahvihuone Singer

Tee- ja kahvihuone Singerissä herkutellaan lämpimillä juomilla ja joulun mauilla. Laajan teevalikoiman lisäksi tarjolla on erilaisia glögejä ja erikoisjuomia. Joulukaupasta löytyvät pientuottajien erikoisuudet ja lähituottajien herkut sekä jouluihanuuksia kotia kaunistamaan.

Joulumarkkinat

Joulumarkkinoilta löydät paikallisia lähituottajia, käsitöitä ja ihania jouluherkkuja. Tule kohtaamaan monet yritykset, paikalliset pientuottajat ja käsityöläiset joulumarkkinoille 16.-17.12. klo 11-17. Mitä parhain mahdollisuus tehdä joululahjaostoksia!

Milloin?

Tee- ja kahvihuone Singer ja Joulukauppa Lafka avoinna 22.12. asti to-su klo 11-18 (jouluviikolla joka päivä)

Joulumarkkinat 16.-17.12. klo 11-17

Joulubrunssit katettuna joka viikonloppu 17.12. asti la-su klo 12-15

Missä?

Walleniuksen Wapriikki

Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Olemme aivan junaseisakkeen vieressä. Hyppää junaan vaikka Tampereelta ja juna tuo suoraan Walleniuksen Wapriikkiin Juupajoelle puolessa tunnissa.

Tutustu tapahtumarikkaaseen jouluumme

Katso Wapriikin koko jouluajan ohjelma

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Seuraa

Tilaa uutiskirje