Kuvaus

Tunnelmallinen tehdasmiljöö kutsuu aistimaan joulun taikaa

Walleniuksen Wapriikin joulu on täynnä tunnelmaa ja elämyksiä! Tee matka historialliseen tehdasmiljööseen ja koe kuinka vanha tehdasrakennus muuttuu Korkeakosken Korvatunturiksi!

Joulun aikaan Joulutori sekä Tee- ja kahvihuone Singer ovat avoinna. Joulutori ja kahvila ovat avoinna jouluun saakka.  Joulun odotus huipentuu nelipäiväisiin joulumyyjäisiin kahtena viikonloppuna. Joulutorilta ja joulumyyjäisistä löydät ihania lahjoja itselle ja läheisille!

Joulutori

Joulutorilla voit tehdä jouluostoksia joulutunnelman luomiseksi kotiisi. Joulutorilta voi löytää lahjaksi kotimaisia tuotteita, yksilöllisiä elintarvikkeita, paikallisia erikoisuuksia, kynttilöitä, keramiikkaa, huopatuotteita, jouluisia sisustustavaroita, käsitöitä ja koruja. Saatavilla mm. Marjatila Tyrnikan, ChefBugin ja Huukon hillojen uniikkeja tuotteita.

Kanelintuoksuinen Tee- ja kahvihuone Singer

Tee- ja kahvihuone Singerissä herkutellaan jouluisilla leivonnaisilla ja tavoitellaan mantelia joulupuurosta. Laajan teevalikoiman lisäksi tarjolla on erilaisia glögejä, kuten tyrniglögiä.

Joulumyyjäiset

Joulun aika huipentuu joulumyyjäisiin, jolloin tuotteitaan tulevat myymään monet yritykset, paikalliset pientuottajat ja käsityöläiset tulevat myymään tuotteitaan, kuten hirvenkynsi- ja kalannahkakoruja, designia, luonnonkosmetiikkaa ja artesaaniherkkuja.

Tiedotamme Facebookissa ja Instagramissa ohjelmien tarkemmista ajankohdista, seuraa tunnelmiamme somessa!

Avarat tilat mahdollistavat turvallisen jouluelämyksen.

Hyppää junaan vaikka Tampereelta ja juna tuo suoraan Walleniuksen Wapriikkiin Juupajoelle puolessa tunnissa!

Milloin?

Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan pian.

Missä?

Walleniuksen Wapriikki

Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Katso kuinka pääset meille!

Tutustu näyttelyihin

Ota yhteyttä!

Seuraa